Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cristiano Ronaldo, lovitura dura in izolare. Ce probleme are din cauza virusului

Playtech Playtech,
Cristiano Ronaldo, lovitura dura in izolare. Ce probleme are din cauza virusului

Cristiano Ronaldo nu reuseste sa scape de noul coronavirus. Testul pe care l-a efectuat starul lui Juventus marti este din nou pozitiv, spre disperarea acestuia. Astfel ca Ronaldo rateaza posibilitatea de a-l infrunta pe Lionel Messi, in aceasta seara, in Liga Campionilor. De la ora 22:00, Juventus primeste vizita Bacelonei, in cel mai tare meci . continuă pe Playtech

Gina Pistol, criticata de fani din cauza unui piercing. Cum a reactionat iubita lui Smiley

Gina Pistol, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, se confrunta cu probleme din cauza unui piercing. Mai precis, vedeta de televiziune a fost aspru criticata de urmaritorii sai de pe retelele.

Cristiano Ronaldo da de pamant cu testele pentru Covid-19

Testat pentru a treia oara la rand pozitiv cu noul coronavirus, Cristiano Ronaldo si-a iesit din pepeni la gandul ca rateaza duelul cu Barcelona si implict cu Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo rateaza si meciul cu Barcelona Portughezul nu s-a vindecat de Covid-19

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, este inca pozitiv la Covid-19, astfel nu va evolua in meciul FC Barcelona, de miercuri, din Champions League.

Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: Se pare ca e mai bine sa nu ai pareri in tara asta

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman se afla in centrul unui scandal de proportii. Artistul a contestat restrictiile si a declarat ca este convins ca situatia pandemiei nu este chiar asa cum o prezinta autoritatile. Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman Cu cateva zile in urma, Dan Bittman a facut cateva declaratii .

Slujbele de Craciun oficiate de Papa Francisc anul acesta, transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Slujba de Craciun de la Vatican va fi una atipica anul acesta. Papa Franciss va fi, la fel ca si de Paste, singur la predica, slujba urmand a fi transmisa online din cauza pandemiei de.

STUDIU: Expunerea la poluare ar creste cu 15% riscul de deces din cauza COVID-19

Expunerea pe termen lung la un aer poluat poate creste riscul de a muri din cauza infectiei cu noul coronavirus, potrivit rezultatelor unui studiu publicat de revista britanica de specialitate Cardiovascular.

Bunicul Luizei Melencu isi pune viata in pericol din cauza lui Gheorghe Dinca. Gestul lui disperat

Disparuta fara urma, asa a ramas Luiza Melencu pentru autoritati. Marturii stranii, vesti care o anunta vie in Italia, ancheta tarzie si drama parintilor. Astazi, la un an si jumatate de la evaporare sa, procesul principalului suspect in acest caz, Gheorghe Dinca, este departe de a se fi terminat. Revoltat de actiunile autoritatilor, bunicul fetei .

Targul de Craciun de la Frankfurt, anulat din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2

O veste trista pentru toti cei care iubesc sarbatorile de iarna. Targul de Craciun de la Frankfurt a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri de infectare cu SARA-CoV-2. Pe fondul restrictiilor,.

Nicolae Robu, despre cel mai mare esec al sau: Cei mai mari ratangii de penalty-uri sunt Cristiano Ronaldo si Messi

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, invins in alegeri de Dominic Fritz, a vorbit in ultima sa conferinta de presa din postura de primar al Timisoarei despre cea mai mare nerealiare din mandatele sale: construirea unei parcari supraetajate in centrul orasului.

STUDIU: Creierul uman poate imbatrani cu 10 ani din cauza infectiei cu Covid-19

Persoanele care se vindeca dupa infectia cu COVID-19 pot pot suferi probleme grave alecreierului. Astfel, cele mai grave cazuri de infectie sunt asociatecu un declin mental echivalent cu imbatranirea c.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )