Libnet.ro
UNICEF

16:30

CTP, adevarul despre gafa rasista a lui Coltescu: Asta e povestea acestui episod

Playtech Playtech,
CTP, adevarul despre gafa rasista a lui Coltescu: Asta e povestea acestui episod

Scandalul arbitrului secund, Sebastian Coltescu, de la meciul de Liga Campionilor, a trecut deja la alt nivel. Atat presa occidentala, cat si cea romaneasca, critica in termeni duri situatia creata de Coltescu in urma cu doua zile. Multelor voci critice, la adresa acestuia, s-a alaturat si jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Sebastian Coltescu dat de pamant . continuă pe Playtech

CTP spune adevarul despre AUR si legerile parlamentare. Cine este, de fapt, acest partid

Rezultatele alegerilor parlamentare de duminica au adus rand pe rand surprize uriase pentru cetateni. De la aflarea rezultatelor partiale ale BEC, in care PSD conduce detasat clasmentul, pana la aparitia unui partid necunoscut pe listele de alegatori, romanii se afla intr-o dilema de zile mari. Originile Aliantei pentru Unirea Romanilor Rezultatele exit-poll-ului ne-au adus in .

Adevarul despre carnea de pui de la raft s-a aflat. Tu stii ce mananci, de fapt?

Carnea de pui pare sa fie in lumina reflectoarelor in aceasta perioada. La sfarsitul lunii octombrie a aparut in presa un articol despre puiul vandut ieftin in supermarketurile din Europa. Un studiu a analizat probe din acest tip de carne regasit in magazine mari din Germania, Franta, Polonia, Olanda si Spania. Concluzia: 51% din aceste .

EXCLUSIV. Primele declaratii ale lui Cristiano Bergodi, dupa ce a plecat de la Universitatea Craiova. A spus adevarul despre Mirel Radoi si echipa sa de club

Salvatorul lui FC Voluntari si omul care a facut Bania sa viseze la titlul national dupa aproape trei decenii a parasit Romania luna trecuta. Dupa experienta de la Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi a evitat sa mai discute despre fotbalul romanesc. in EXCLUSIVITATE pentru Playtech. ro, tehnicianul italian a oferit cateva declaratii interesante. Bergodi a vorbit despre .

S-a aflat adevarul despre gradinita pe care Pepe si Raluca se cearta. Cine a cumparat-o, de fapt

Gandind prin prisma unui parinte, am facut-o ca pentru copiii nostri, declara Pepe intr-un interviu din 2017 pentru Antena Stars, imediat dupa ce el si sotia Raluca au deschis gradinita. Desi atunci parea ca afacerea va prinde contur, fiind prima in care cuplul a investit, iata ca, in final, pare a fi cea care i-a .

Substanta care ajuta bolnavii de covid-19. Mihaela Bilic spune tot adevarul despre ea

Centrul pentru Control si Prevenirea Bolilor CDC) din Statele Unite recomanda folosirea autoingrijirii si a serviciilor de telemedicina in cazul simptomatologiei usoare, pentru a se evita contactul cu pacientul infectat si a reduce riscul expunerii. in Romania, protocolul de tratament al infectiei cu virusul SARS-CoV-2 prevde administrarea medicatiei antivirale cat mai precoce dupa stabilirea diagnosticului.

Adevarul despre iubita lui Florin Ristei. Naomi Hedman are un trecut tumultos

Se pare ca frumoasa iubita a lui Florin Ristei, proaspat aparuta in lumea showbiz-ului din Romania, a trecut prin momente nu tocmai placute. Frumoasa mulatra a avut un trecut tumultos inainte de X-Factor. Iubita lui Florin Ristei, Naomi Hedman are un trecut tumultuos Cu prestatia sa din cadrul emisiunii X Factor, frumoasa Naomi Hedman a .

EXCLUSIV Mihai Mitoseru, adevarul despre disparitia lui Bursucu de la Teo Show. Ce s-a intamplat

Cei 14 ani de relatie s-au dus pe Apa Sambetei! Acum d-abia daca-si mai vorbesc! Mihai Mitoseru 45 de ani) a socat cand a anuntat anul trecut divortul de iubirea vietii lui, Noemi. Desi s-au certat si impacat in nenumarate randuri, despartirea a fost pana la urma inevitabila. Prezentatorul Kanal D si-a deschis sufletul in .

Adevarul despre monolitul aparut pe plaja de la Vadu. De unde provine el, de fapt

Inca un monolit metalic a fost descoperit in Romania. Obiectul misterios a aparut la malul marii, pe plaja Vadu, judetul Constanta. Seria monolitilor aparuti in mod bizar in tara noastra continua. Monoliti Romania. De unde provine cel aparut pe plaja Vadu? Seria monolitilor din Romania continua! Nu se stie scopul lor sau cine se afla .

Adevarul despre declaratiile Dianei Sosoaca. Ce se ascunde in spatele lor, de fapt

Diana Sosoaca, posibil senator AUR de Iasi, care a sustinut ca prin masurile anti-COVID se urmareste distrugerea poporului roman, face adesea afirmatii controversate, mai ales acum, dupa alegerile parlamentare, cand este in prim-plan. Analiza psihologilor privind comportamentul avocatei. Diana Sosoaca, la psiholog. Ce se ascunde in spatele declaratiilor posibilului viitor senator AUR Dintre membrii partidului .

Nicusor Dan, adevarul despre problema caldurii si a apei calde: Nu putem sa facem mai mult decat am spus ca vom face

Vesti proaste la inceput de iarna din partea actualului primar. Desi toti bucurestenii care au iesit la vot au sperat ca vor schimba ceva cu privire la apa calda si caldura care le-au lipsit in ultimii ani, noile informatii dezamagesc in acest sens. Nicusor Dan a facut, cu putin timp in urma, anuntul trist. Nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )