Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dezamagirea traita de Ianis Hagi chiar azi, pe teren. Ce s-a intamplat la meciul lui Glasgow Rangers

Playtech Playtech,
Dezamagirea traita de Ianis Hagi chiar azi, pe teren. Ce s-a intamplat la meciul lui Glasgow Rangers

Glasgow Rangers a reusit o noua victorie impresionanta in prima liga din Scotia, pe terenul celor de la Ross County, scor 4-0. Formatia antrenata de Steven Gerrard conduce autoritar clasamentul in Scotish Premier League, cu 14 puncte in fata rivalei Celtic. Totusi, verzii au trei partide mai putin disputate. Una programata chiar astazi, impotriva celor . continuă pe Playtech

Dezvaluiri uluitoare despre Ianis Hagi si Dumnezeu. Cine a facut legatura

Aurel Ticleanu, fost jucator in Craiova Maxima, pasionat de numerologie, l-a caracterizat pe Ianis Hagi, doar dupa data de nastere, fara sa stie despre cine este vorba. Ce a spus despre fiul lui Gica Hagi, vedeti un pic mai jos. Aurel Ticleanu l-a analizat pe Iannis Hagi din punct de vedere numerologic. Cum este fiul .

Cati bani castiga Ianis Hagi, de fapt, la Glasgow Rangers. Scotienii au facut topul

Ianis Hagi, vedeta celor de la Glasgow Rangers, are un statut important la echipa scotiana. inca din vara, tanarul numar 10 a fost bine primit iar fanii scotieni i-au acordat girul de incredere. inca de la debut a fost vazut ca un promitator component al echipei, numai ca ultimele prestatii au cam dezamagit. Ianis Hagi, .

Cosmarul lui Ianis Hagi. Cifrele care confirma faptul ca Steven Gerrard si-a luat mana de pe fiul Regelui

Dupa ce a esuat in Italia, laFiorentina si in Belgia, la Genk, Ianis Hagi pare ca nu mai beneficiaza de increderea antrenorului nici la Glasgow Rangers, in Scotia. Lui Ianis Hagi nu-i merge bine.

Ce se intampla cu Alex Bodi dupa gratii, chiar azi. Ipostaza in care nu a fost niciodata

Alex Nicolae Bodi implineste astazi 36 de ani si, de asemenea, isi serbeaza si ziua onomastica. in trecut, omul de afaceri organiza cu mare fast astfel de evenimente. Dar lucrurile sunt mult mai complicate pentru el in acest an. Se afla in arest, astfel ca nu se pune problema sa petreaca de ziua lui. Pe .

Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor. Raed Arafat a facut anuntul chiar azi

In data de 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, cetatenii care au drept de vot vor putea sa circule fara restrictii intre orele 0. Acest anunt a fost facut de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor Hotararea CNSU a trecut si in cadrul ei sunt doua .

Stanciu, gol in Europa League! Ce au facut Ianis Hagi si ceilalti romani angrenati in competitie

Mijlocasul echipa Slavia Praga, Bogdan Stancu a inscris al doilea gol pentru formatia sa in victoria de pe teren propriu, 3-0, cuHapoel Beer Sheva, rezultat in urma caruia cehii s-au calificat in 16-imile competitiei. Romanul a fost titular si a jucat pana in minutul 64.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,188 seconds )