Libnet.ro
UNICEF

13:45

De ce a disparut Gigi Becali de la TV. Mirel Radoi a dat verdictul

Playtech Playtech,
De ce a disparut Gigi Becali de la TV. Mirel Radoi a dat verdictul

FCSB a avut un excelent start de sezon, si anume, 3 victorii, adica, doua in Liga 1 si una in Europa League, toate cu 3-0. Gigi Becali a disparut insa din viata publica si spune ca nu mai vrea sa apara. De ce a disparut Gigi Becali de la TV Va rog sa uitati de . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru Gigi Becali, de la Guvern. Anuntul mult asteptat de patronul FCSB

Vesti bune pentru Gigi Becali, de la Guvernul Romaniei. FCSB va putea juca pe Stadionul Arcul de Triumf, anunta ministrul Ionut Stroe. Din partea Ministerului Tineretului si Sportului MTS), FCSB are unda.

Gigi Becali, in extaz! A dat lovitura la FCSB, in sfarsit

Recunoscut pentru criticile pe care le aduce jucatorilor dupa meciurile mai putin reusite, Gigi Becali a avut si o exceptie. Este vorba despre portarul Andrei Vlad, care s-a intrecut in gafe in ultimele doua sezoane. Doar ca tanarul goalkeeper a scapat mai de fiecare data de critici. Ba mai mult, a primit de fiecare data .

Gigi Becali, intr-un razboi neobisnuit. Banii sunt miza: de unde a pornit totul, de fapt

Gigi Becali a ajuns sa se razboiasca tocmai cu televiziunile. Dupa ce ani de-a randul colaborarea a decurs perfect intre cele doua parti. Patronul de la FCSB isi rupea jumatate de zi ca sa stea in direct pe la diverse emisiuni, iar jurnalele TV duduiau cu filosofiile lui in cealalta jumatate. Toata lumea fericita! Dar .

Gigi Becali e furios si renunta la tot: Va rog din suflet sa ma lasati. Nu mai am

Inimaginabilul s-a produs. Gigi Becali, omul care isi petrecea jumatate din timp la televizor, anunta ca renunta la aparitiile publice. Patronul celor de la FC FCSB spune ca este dezamagit de nivelul foarte scazut in care a ajuns presa. A anuntat ca interviul pe care l-a acordat celor de la Cancan. ro este ultima sa interventie .

Cum a comis-o Mirel Radoi, in vestiarul echipei nationale! Nici lui Razvan Lucescu nu i-a venit sa creada

Actualul antrenor al echipei nationale a avut o perioada tumultoasa in tinerete. O marturie despre cum a comis-o Mirel Radoi, in vestiarul echipei nationale, in urma cu 10 ani, tocmai ce a iesit la iveala, conform Impact. ro. La momentul gaselnitei, selectioner era chiar Razvan Lucescu, fiul celebrului Mircea Lucescu. intamplarea a avut loc inaintea partidei .

Gigi Becali a ajuns la epuizare: Sunt scarbit de tot. Am dat block tuturor, am renuntat la televizor

Gigi Becali este unul dintre cele mai mediatizate persoane publice din Romania postdecembrista. Politica, actele sale caritabile si mai ales, fotbalul l-au adus in atentia presei, de-a lungul ultimilor doua-trei de.

Planurile sunt facute la FRF: Cine il va inlocui pe Mirel Radoi, pe banca nationalei

Mirel Radoi si-a facut planurile inca din momentul in care a semnat contractul cu FRF, pentru a prelua echipa nationala de fotbal a Romaniei. Indiferent de rezultate, si-a propus ca sa plece in 2022, prilej.

Alimentul extrem de daunator pe care multi romani il consuma la micul dejun. Nutritionistii au dat verdictul crunt

La orice nutritionist veti merge, nu veti auzi in veci sfatul: Sariti peste masa de dimineata. Din contra, fiecare va va explica faptul ca, fara masa de dimineata, riscul de a manca dublu la pranz este foarte mare. Dar, cum micul dejun este prima masa a zilei si cea care trebuie sa ofere energie cel .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )