Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fotbalistul legendar din Romania a ajuns sa livreze la Uber Eats. Situatia dramatica prin care trece

Playtech Playtech,
Fotbalistul legendar din Romania a ajuns sa livreze la Uber Eats. Situatia dramatica prin care trece

Multi jucatorii din Liga 1, de nivel cel mult mediocru, ajung in ziua de astazi sa castige sute de mii de euro. Dar super fotbalistii Romaniei din anii 60, 70 si 80 nu au fost la fel de norocosi. Si se pot considera cu siguranta nedreptatiti. Iar cei care nu au reusit sa isi faca . continuă pe Playtech

Caz socant in MApN. Cati bani au pierdut sute de militari din Romania. Este tulburator

Romania, situata pe locul 40, dupa Belarus, in fata Malaeziei, din punct de vedere al efectivelor militare nu mai exista stagiul obligatoriu), se pare ca are mari probleme cand vine vorba de plata soldelor celor aproximativ 70,000 de soldati activi. De ce? Motivul il aflam in randurile care urmeaza. Caz socant in MApN Conform unor .

Doua judete din Romania, scoase de Germania de pe lista zonelor de risc

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania, iar judetele Gorj si Neamt au fost retrase de pe aceasta lista. La acest moment, alaturi de Capitala, 13 judete din Romania se afla in continuare pe aceasta lista. Persoanele care s-au aflat intr-una din zonele de risc oricand in ultimele 14 zile inainte de sosirea in Germania sunt obligate sa se autoizoleze pentru 14 zile.

Cantareata din Romania cu casa de peste 1 milion de euro: Am pornit de la o casuta mica, cu doua geamuri

Munceste din greu, dar are cu ce se lauda! Ce cantareata din Romania si-a luat casa de peste 1 milion de euro cu un dressing urias. Gabriela Nistor, casa de peste un milion de euro indragita solista de muzica populara locuieste intr-o casa de lux. Gabriela Nistor a dat peste un milion de euro pe .

Doctorul Ovidiu Bajenaru a murit. Unul dintre cei mai mari neurologi din Romania avea COVID-19

Doliu in lumea medicala din Romania! Un medic extrem de cunoscut, care a salvat viata a mii de pacienti, a decedat astazi. Ovidiu Bajenaru, seful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost rapus de COVID-19. Mai multe detalii, in continuare. A murit doctorul Ovidiu Bajenaru Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru, seful .

Vesti bune pentru soferii din Romania! Am obtinut 875 de milioane de euro de la UE pentru cea mai tare autostrada din tara

Joi, Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, anunta un comunicat de presa al Executivului comunitar. Vesti bune pentru soferii din Romania! Astfel, Comisia Europeana mai subliniaza ca aceasta va fi prima autostrada care va .

PRO TV, anunt de ultima ora! Au intrat pe piata de sanatate din Romania

Pro TV vine cu o surpriza uriasa pentru fanii trustului! Romanii pot lua la cunostinta diferite sfaturi despre sanatate chiar de la postul lor iubit. Pro TV intra pe piata de sanatate din Romania Sanatatea este unul dintre cele mai aprinse si discutate subiecte ale vremurilor noastre, iar pentru a oferi romanilor inca o perspectiva .

Biserici si manastiri din Romania. Locurile sfinte pe care trebuie sa le vizitezi

Cand vine vorba de Romaniaturistica, toata lumea recunoaste potentialul imens pe care tara noastra il are. Numai daca vorbim de zone salbatice, inca nedescoperite, despre zonele monument, dar si despreportofoliul de manastiri si biserici pe care Romania il are, cu o vechime considerabila, am putea spune ca da, Romania este o tara binecuvantata. Biserici si .

Italia mentine obligativitatea intrarii in carantina pentru cei care vin din Romania

Italia prelungeste perioada in care toate persoanele care vin din Romania sunt obligate sa intre in .

Italia: Obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria, extinsa

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a semnat un nou decret care va intra in vigoare incepand de luni. Toate masurile de restrictie publicate in decretul din 10 august raman valabile, inclusiv obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria.

Vedeta din Romania, distrusa de moartea sotului sau: Nu am putut sa-mi iau ramas-bun

A divortat in 1997 pentru a iubi din nou, dupa ce s-a indragostit fulgerator intr-o benzinarie de cel pe care il numea dragostea vietii mele. A urmat apoi ceea ce a descris ca lectia vietii sale, considerand ca cine iubeste si lasa, Dumnezeu ii da pedeapsa. Si a ramas brusc fara cel pe care il .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )