Libnet.ro
UNICEF

13:45

FRF, decizie fara precedent. Ce se intampla cu Liga I. Vestea anului pentru Dinamo

Playtech Playtech,
FRF, decizie fara precedent. Ce se intampla cu Liga I. Vestea anului pentru Dinamo

S-a intamplat minunea asteptata de toti suporterii dinamovisti! Echipa lor de suflet a scapat de retrogradare, dupa ce Federatia Romana de Fotbal a decis sa majoreze numarul de echipe din Liga 1! Astfel, campionatul Romaniei va avea 16 echipe, fata de 14 cate are in prezent. Dinamo scapa de retrogradare, dupa ce FRF a decis . continuă pe Playtech

Guvernul Orban, decizie fara precedent. Blocheaza legea pentru ca pedofilii sunt discriminati

Guvernul a blocat marirea pedepselor pentru pedofili, trimitand legea la CCR, pentru ca agresorii sexuali sunt discriminati in noua lege. Guvernul Orban, decizie incredibila. A blocat legea pentru ca pedofilii sunt discriminati in urma cu o luna, Parlamentul a adoptat, o lege care majoreaza pedepsele pentru pedofili, astfel incit acestia aveau mai multe sanse sa .

Seful Politiei Capitalei a ajuns la casa lui Emi Pian. Mobilizare fara precedent a Politiei la casa liderului clanului

Mobilizare fara precedent a politiei la casa interlopului Emi Pian. Fortele de ordine au inconjurat locul si nu mai lasa pe nimeni sa intre. Acum, la capataiul liderului de clan este numai familia, dupa ce ieri s-au perindat sute de oameni. Chiar si seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet a ajuns la fata locului.

Facebook si Twitter, gesturi fara precedent impotriva lui Donald Trump: prostia care l-a costat

Donald Trump pare sa fi devenit cel mai important propovaduitor al dezinformarii. Presedintele SUA este penalizat constant de Facebook si Twitter. intr-o mutare fara precedent a celor de la.

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA Lunile de pandemie ne-au adus un val de utilizatori fara precedent

Lunile de pandemie au adus crescut activitatea platformelor si de zece ori, dupa cum reiese din interviul realizat cu Evelina Necula, Co-Fondator si CMO Kinderpedia, care ne-a spus ca, pentru platforma pe care o manageriaza, criza de coronavirus a adus un val de utilizatori fara precedent: Practic, am crescut de la 200 la 2. 000 de scoli si gradinite inregistrate, in timp ce numarul de utilizatori a depasit in luna mai 100.

SUA, exercitiu militar fara precedent in Marea Neagra: Ne bazam pe capacitatea noastra combinata de a raspunde rapid si eficient la orice amenintari din mediul maritim complex

Fortele americane dislocate in Europa au fost protagonistele unui exercitiu militar fara precedent in Marea Neagra, in 2 august, pentru antrenarea trupelor in desfasurarea actiunilor intrunite pe timpul.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )