Libnet.ro
UNICEF

13:15

Gica Hagi, propunere neasteptata. Masura care trebuie luata in Romania

Playtech Playtech,
Gica Hagi, propunere neasteptata. Masura care trebuie luata in Romania

Finalul de sezon din Liga 1 a fost dat peste cap din cauza pandemiei de coronavirus. Dinamo nu a putut sa joace nu mai putin de cinci partide dupa ce mai multi jucatori din lot au fost depistati pozitiv. in cele din urma, o decizie controversata a Federatiei Romane de Fotbal a asigurat salvarea cainilor. continuă pe Playtech

Cine este fostul fotbalist care-l critica vehement pe Gica Hagi: Au fost jucatori mai mari decat el, de Balaci si Dobrin nu mai zic nimic.

Gica Hagi si-a gasit un puternic contestatar in persoana lui Alin Stoica 40 de ani, fost international roman), acesta spunand, printre altele, ca Hagi nu a fost cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor. in plus, Stoica ii critica si pe jucatorii lansati de Gica de la academia sa: Cand ies in Occident, sunt turisti japonezi.

Gigi Becali i-a dat lovitura lui Gica Hagi. Anuntul soc al patronului de la FCSB

FCSB a terminat pe locul 5 in Liga 1, dar Gigi Becali are mari sperante pentru viitor. Nu vrea sa mai plateasca niciun ban pentru a achizitiona jucatori, dar spune ca Academia FCSB va incepe sa produca. Becali anunta ca este deja si peste Gheorghe Hagi la acest capitol. Viitorul domina de multi ani fotbalul .

Document socant pe care trebuie sa il semneze Simona Halep daca vrea la US Open: imi asum responsabilitatea in caz de boala grava sau deces

Simona Halep s-a inscris pentru US Open, turneu de Grand Slam care va avea loc intre 31 august si 13 septembrie. Romanca ar fi chiar cap de serie numarul 1 la New York, dar nu este inca sigura daca va face deplasarea. Halep recunoaste ca sunt sanse mari sa se retraga in ultima clipa in .

Topul celor 10+ filme pe care trebuie sa le vezi acum pe Netflix

Deoarece se intampla des sa ramanem fara inspiratie in momente in care vrem sa petrecem timp in fata ecranelor, am facut o lista care sa ne ajute. Din milioanele de filme disponibile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1909 seconds )