Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gigi Becali, criza de nervi in fata sediului LPF. Urlete si acte rupte in fata televiziunilor

Playtech Playtech,
Gigi Becali, criza de nervi in fata sediului LPF. Urlete si acte rupte in fata televiziunilor

Liga 1 s-a terminat cu mare scandal, dupa ce nu mai putin de sapte partide au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Cinci jocuri ale celor de la Dinamo si doua ale Astrei nu s-au mai putut disputa. Iar firmele care ofera drepturile TV vor acum sa sanctioneze drastic cluburile. intr-un act aditional trimis . continuă pe Playtech

Gigi Becali si-a umilit din nou angajatul, in direct la TV. Reactia jenanta a patronului de la FCSB

Gigi Becali a pornit razboiul cu televiziunile, in fata sediului LPF. inainte de tragerea tintarului pentru sezonul 2020-2021, patronul FC FCSB a profitat de ocazie pentru a organiza o conferinta ad-hoc. Totul a pornit de la un act aditional pe care firmele care detin drepturile TV in Liga 1 l-au transmis cluburilor. Prin respectivul document .

Nepotul lui Gigi Becali isi bate iubita?! Ce a facut cand a ajuns Politia

Lucian Becali, nepotul finantatorului FCSB, Gigi Becali, nu este la primaabatare, daca tinem cont doar de faptu ca in 2019 apareau informatii in presa in care se relatau informatii despre caracterul violent al tanarului, fiind chiar acuzat de tentativa de omor. Acuzatii grave de violenta domestica la adresa lui Lucian Becali Lucian Becali, despre care .

Gigi Becali i-a dat lovitura lui Gica Hagi. Anuntul soc al patronului de la FCSB

FCSB a terminat pe locul 5 in Liga 1, dar Gigi Becali are mari sperante pentru viitor. Nu vrea sa mai plateasca niciun ban pentru a achizitiona jucatori, dar spune ca Academia FCSB va incepe sa produca. Becali anunta ca este deja si peste Gheorghe Hagi la acest capitol. Viitorul domina de multi ani fotbalul .

Gina Pistol, umilita de Gigi Becali. Dezvaluiri incendiare facute de fostul iubit fotbalist

Fostul iubit al Ginei Pistol, Mihai Radut, a facut dezvaluiri incendiare despre cariera sa si despre relatia cu actuala partenera a lui Smiley. Ce legatura are Gigi Becali in toata povestea si cum a fost umilita fosta vedeta Playboy de catre acesta, aflati in paragrafele urmatoare. Mihai Radut, interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol .

EXCLUSIV Adina Buzatu a dat verdictul. Cat de bine se imbraca Ion Tiriac, Gigi Becali, Ciprian Marica, Ilie Nastase si Dorian Popa

Pentru o persoana publica, tinuta joaca un rol deosebit de important in ceea ce priveste gestionarea imaginii. Ion Tiriac, Gigi Becali, Ciprian Marica, Ilie Nastase si Dorian Popa se numara printre barbatii.

Gigi Becali s-a dat in spectacol la sediul LPF

Patronul echipei FCSB s-a deplasat personal la sediul LPF pentru a participa la Adunarea Generala Extraordinara programata joi la pranz.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )