Libnet.ro
UNICEF

10:31

Gigi Becali si-a umilit din nou angajatul, in direct la TV. Reactia jenanta a patronului de la FCSB

Playtech Playtech,
Gigi Becali si-a umilit din nou angajatul, in direct la TV. Reactia jenanta a patronului de la FCSB

Gigi Becali a pornit razboiul cu televiziunile, in fata sediului LPF. inainte de tragerea tintarului pentru sezonul 2020-2021, patronul FC FCSB a profitat de ocazie pentru a organiza o conferinta ad-hoc. Totul a pornit de la un act aditional pe care firmele care detin drepturile TV in Liga 1 l-au transmis cluburilor. Prin respectivul document . continuă pe Playtech

Nepotul lui Gigi Becali isi bate iubita?! Ce a facut cand a ajuns Politia

Lucian Becali, nepotul finantatorului FCSB, Gigi Becali, nu este la primaabatare, daca tinem cont doar de faptu ca in 2019 apareau informatii in presa in care se relatau informatii despre caracterul violent al tanarului, fiind chiar acuzat de tentativa de omor. Acuzatii grave de violenta domestica la adresa lui Lucian Becali Lucian Becali, despre care .

Declaratia care involbureaza din nou apele in Liga 1

Gigi Becali a recunoscut intr-un acces de sinceritate ca a folosit in mod deliberat echipa a doua la partida cu CFR Cluj pentru a se razbuna astfel pe Craiova.

Gigi Becali i-a dat lovitura lui Gica Hagi. Anuntul soc al patronului de la FCSB

FCSB a terminat pe locul 5 in Liga 1, dar Gigi Becali are mari sperante pentru viitor. Nu vrea sa mai plateasca niciun ban pentru a achizitiona jucatori, dar spune ca Academia FCSB va incepe sa produca. Becali anunta ca este deja si peste Gheorghe Hagi la acest capitol. Viitorul domina de multi ani fotbalul .

Gina Pistol, umilita de Gigi Becali. Dezvaluiri incendiare facute de fostul iubit fotbalist

Fostul iubit al Ginei Pistol, Mihai Radut, a facut dezvaluiri incendiare despre cariera sa si despre relatia cu actuala partenera a lui Smiley. Ce legatura are Gigi Becali in toata povestea si cum a fost umilita fosta vedeta Playboy de catre acesta, aflati in paragrafele urmatoare. Mihai Radut, interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol .

Gigi Becali, criza de nervi in fata sediului LPF. Urlete si acte rupte in fata televiziunilor

Liga 1 s-a terminat cu mare scandal, dupa ce nu mai putin de sapte partide au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Cinci jocuri ale celor de la Dinamo si doua ale Astrei nu s-au mai putut disputa. Iar firmele care ofera drepturile TV vor acum sa sanctioneze drastic cluburile. intr-un act aditional trimis .

EXCLUSIV Adina Buzatu a dat verdictul. Cat de bine se imbraca Ion Tiriac, Gigi Becali, Ciprian Marica, Ilie Nastase si Dorian Popa

Pentru o persoana publica, tinuta joaca un rol deosebit de important in ceea ce priveste gestionarea imaginii. Ion Tiriac, Gigi Becali, Ciprian Marica, Ilie Nastase si Dorian Popa se numara printre barbatii.

Angelina Jolie si Brad Pitt, la cutite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta

Angelina Jolie si Brad Pitt au reinceput scandalul. Culmea este ca de curand, un amic al fostului celebru cuplu declara ca cei doi s-au saturat de cand se tot cearta in plublic. Angelina Jolie si Brad Pitt, la cutite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta Brad Pitt si Angelina Jolie .

Elena Udrea, dupa ce Traian Basescu a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei: Ca intotdeauna, va castiga. Se face din nou politica in Romania

Se face din nou politica si administratie in Romania, a scris Elena Udrea pe Facebook, dupa ce fostul presedinte Traian Basescu, acum europarlamentar PMP, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la.

Cum a putut Cristian Popescu Piedone sa candideze din nou la Primarie. Ce au facut parintii victimelor de la Colectiv

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria sectorului 5 nu este acceptata de parintii tinerilor care si-au pierdut viata in Colectiv. Acestia sunt dispusi sa recurga la orice demers pentru a impiedica alegerea acestuia intr-o functie publica. Cum a putut Cristian Popescu Piedone sa candideze la Primarie Cristian Popescu Piedone si-a anuntat candidatura la Primaria .

Marius Tuca, din nou la TV. Cu cine a semnat cunoscutul prezentator

Veste buna pentru fani! Marius Tuca revine la TV. Celebrul prezentator a semnat cu o noua televiziune. Iata unde il vor putea vedea telespectatorii! Marius Tuca, pregatit sa revina la TV Se apropie lansarea televiziunii de stiri a lui Adrian Sarbu. Aleph News ar urma sa emita incepand cu 20 de august, iar primele nume .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )