Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ianis Hagi a creat isterie in Scotia cu ultimele declaratii! Ce i-au transmis fanii

Playtech Playtech,
Ianis Hagi a creat isterie in Scotia cu ultimele declaratii! Ce i-au transmis fanii

Ianis Hagi nu a avut un start de sezon tocmai reusit la Glasgow Rangers, dar fanii scotieni inca il au la inima. Internationalul roman a marcat in ultima etapa din Scotia, primul sau gol de la transferul definitiv. Apoi a venit in Romania pentru meciurile echipei nationale din Liga Natiunilor, cu Irlanda de Nord si . continuă pe Playtech

Ianis Hagi nu mai e pe placul scotienilor. Ce au anuntat, chiar daca a marcat

Se pare ca Ianis Hagi nu mai este pe placul scotienilor. Desi a marcat in ultimul meci, Rangers-Hamilton, internationalul roman nu a mai impresionat pe aproape nimeni. Ianis Hagi nu mai e iubit de scotieni. Ce au anuntat, chiar daca a marcat in ultimul meci Ianis Hagi nu mai este iubit in Scotia. Chiar daca .

Ianis Hagi, premiu neasteptat dupa super evolutia din meciul cu Hamilton

Ianis Hagi a marcat primul sau gol de la transferul definitiv la Rangers, in partida cu Hamilton, din etapa a saptea a campionatului din Scotia. Romanul a deschis scorul in minutul 15 cu o finalizare din apropiere. S-a terminat 2-0 pentru Rangers, dupa ce Tavernier a punctat si el din apropiere. Pentru Ianis, golul marcat .

Ianis Hagi i-a facut pe scotieni sa isi muste degetele. Cum a jucat romanul in meciul care a intrat in istoria lui Rangers

Criticat in ultima vreme pentru evolutiile modeste de la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a reusit sa marcheze,sambata seara,pentru prima data in noul sezon intr-un meci oficial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )