Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ianis Hagi, umilit de fani dupa revenirea pe teren. Toata Scotia a vazut asta

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, umilit de fani dupa revenirea pe teren. Toata Scotia a vazut asta

Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Glasgow Rangers, dupa mai bine de o luna. A fost chiar integralist in victoria pe care echipa sa a reusit-o in Cupa Ligii, cu Falkirk, formatie din liga a treia. Doar ca atacantul roman nu a reusit sa profite de sansa pe care a primit-o de la Steven . continuă pe Playtech

Anunt oficial despre Ianis Hagi! Antrenorul i-a dat vestea finalului de an

Ianis Hagi a pierdut prima echipa a lui Glasgow Rangers, iar in ultimele meciuri a prins foarte putine minute. Nici macar din postura de rezerva nu a intrat prea des in teren. Si, cum echipa sa merge perfect in toate competitiile, se parea ca Ianis nici nu va mai juca in 2020. Totusi, lucrurile ar .

Steven Gerrard si-a adus aminte de Ianis Hagi, insa romanul a dezamagit inca o data

Dupa o singura aparitie in ultimele cinci meciuri ale lui Rangers, in care a bifat doar 38 de minute, Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrrad, duminica,in optimile Cupei Ligii.

Scotienii l-au luat la ochi pe Ianis Hagi. Ce au observat jurnalistii britanici la tatal sau chiar azi

Tanarul Ianis Hagi pare-se ca are probleme in Scotia, la Glasgow Rangers. Duparetrogradarea de la Nationala mare la U21, presa britanica a inceput sa-i critice prestatiile. Cei de la TheSun s-au legat si de declaratiile facute de tatal sau, Gica Hagi. Jurnalistii au catalogat aceste declaratii ca interventii in favoarea fiului. Gheorghe Hagi face declaratii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )