Libnet.ro
UNICEF

16:00

Irlanda de Nord Romania live stream online in Liga Natiunilor. Video online pe ProTV si Platech.ro. Ultimul meci pentru Radoi la nationala?

Playtech Playtech,
Irlanda de Nord Romania live stream online in Liga Natiunilor. Video online pe ProTV si Platech.ro. Ultimul meci pentru Radoi la nationala?

Romania joaca astazi ultimul meci din actuala editia a Ligii Natiunilor. O competitie in care tricolorii nu au impresionat, dar au o sansa nesperata sa termine grupa pe locul 2. Dupa ce UEFA a decis astazi sa ne acorde victoria in partida cu Norvegia, de duminica. Nordicii nu s-au putut prezenta la acel meci din . continuă pe Playtech

Irlanda de Nord Romania 1-1. Cu un egal chinuit, tricolorii urca in urna a doua valorica

UPDATE, ora 23:37 Romania termina la egalitate cu Irlanda de Nord, scor 1-1, la Belfast. Britanicii au condus dupa golul lui Boyce, dar Bicfalvi a adus un punct in ultimul meci din Liga Natiunilor. Rezultat care ne ajuta sa urcam in urna a doua valorica. Ajutati si de la Belgrad, unde Serbia a invins .

Irlanda de Nord vs Romania (21:45) Speranta urcarii in urna a doua la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2022

Romania mai are un singur obiectiv pe care l-ar putea atinge dupa meciul cu Irlanda de Nord, ultimul din Liga Natiunilor. Un succes al tricolorilor la Belfast impreuna si cu un joc al rezultatelor ar putea duce echipa lui Mirel Radoi in urna a doua a tragerii la sorti a preliminariilor pentru Mondialul din 2022. Meciul va incepe la ora 21:45, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe ProTV.

Liga Natiunilor: Romania a urcat in urna a doua la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2022 (1-1 vs Irlanda de Nord)

Ajutata de rezultatele inregistrate in celelalte grupe Serbia a surclasat Rusia, scor 5-0), selectionata pregatita de Mirel Radoi avea nevoie de o remiza la Belfast, impotriva Irlandei de Nord, pentru a urca in urna a doua la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2022. Nord-irlandezii au deschis scorul prin Boyce 56), insa dupa un schimb de pase reusit de Razvan Marin si Florin Tanase, Eric Bicfalvi intrat pe teren in minutul 74) avea sa inscrie golul egalarii 81). A fost 1-1, iar tricolorii au terminat grupa de Liga Natiunilor pe pozitia a treia, dupa Austria si Norvegia.

Ce spune regulamentul UEFA dupa ce meciul Romania vs Norvegia a fost anulat - Variantele luate in calcul

Meciul Romania vs Norvegia din Liga Natiunilor a fost anulat, iar UEFA explica in regulamentele sale ce se va intampla cu rezultatul acestei partide. Nordicii nu au mai facut deplasarea la Bucuresti, iar UEFA Control, Etichs and Disciplinary Body va lua in curand o decizie.

LIVE Irlanda de Nord - Romania 1-1

Urmariti live text in aceasta pagina ultima partida a tricolorilor in Liga Natiunilor 2020. Meciul cu Irlanda de Nord se joaca la Belfast cu 1000 de spectatori in tribunele lui Windsor Park.

Totul despre Irlanda de Nord Romania

Parcursul Romaniei in Liga Natiunilor 2020 se opreste la Belfast, acolo unde nici macar Generatia de Aur n-a reusit sa castige.

Liga Natiunilor: Selectionerul Irlandei de Nord nu poate conta pe patru jucatori la meciul cu Romania

Selectionerul Irlandei de Nord, Ian Baraclough, nu poate conta pe capitanul Steven Davis, Kyle Lafferty, Niall McGinn si Jordan Thompson la meciul cu Romania, din Liga Natiunilor, informeaza BBC.

Tupeu maxim pentru norvegieni! Cum vor sa castige la masa verde partida cu Romania, din Liga Natiunilor, si ce zice UEFA

Partida Romania Norvegia, din etapa a 5-a a Ligii Natiunilor, a fost anulata sambata seara de UEFA. Ar fi trebuit sa se dispute duminica seara, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Dar delegatia Norvegiei nu a mai putut ajunge la Bucuresti, dupa ce i s-a interzis deplasarea de catre autoritatile de la Oslo.

Ce spune Mihai Stoichita dupa ce Romania vs Norvegia nu va mai avea loc

Directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal a vorbit despre anularea meciului dintre Romania si Norvegia din Liga Natiunilor. Mihai Stoichita considera ca pentru tricolori varianta cea mai buna era aceea de a juca impotriva celor care i-au invins cu 4-0 acum doar cateva saptamani.

Norvegia vrea sa termine Liga Natiunilor pe teren. Alti jucatori, un nou selectioner

Nordicii sunt hotarati sa se prezinte la meciul cu Austria de miercuri seara, ultimul din Liga Natiunilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )