Libnet.ro
UNICEF

18:15

Irlanda de Nord Romania 1-1. Cu un egal chinuit, tricolorii urca in urna a doua valorica

Playtech Playtech,
Irlanda de Nord Romania 1-1. Cu un egal chinuit, tricolorii urca in urna a doua valorica

UPDATE, ora 23:37 Romania termina la egalitate cu Irlanda de Nord, scor 1-1, la Belfast. Britanicii au condus dupa golul lui Boyce, dar Bicfalvi a adus un punct in ultimul meci din Liga Natiunilor. Rezultat care ne ajuta sa urcam in urna a doua valorica. Ajutati si de la Belgrad, unde Serbia a invins . continuă pe Playtech

Irlanda de Nord Romania live stream online in Liga Natiunilor. Video online pe ProTV si Platech.ro. Ultimul meci pentru Radoi la nationala?

Romania joaca astazi ultimul meci din actuala editia a Ligii Natiunilor. O competitie in care tricolorii nu au impresionat, dar au o sansa nesperata sa termine grupa pe locul 2. Dupa ce UEFA a decis astazi sa ne acorde victoria in partida cu Norvegia, de duminica. Nordicii nu s-au putut prezenta la acel meci din .

Irlanda de Nord vs Romania (21:45) Speranta urcarii in urna a doua la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2022

Romania mai are un singur obiectiv pe care l-ar putea atinge dupa meciul cu Irlanda de Nord, ultimul din Liga Natiunilor. Un succes al tricolorilor la Belfast impreuna si cu un joc al rezultatelor ar putea duce echipa lui Mirel Radoi in urna a doua a tragerii la sorti a preliminariilor pentru Mondialul din 2022. Meciul va incepe la ora 21:45, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe ProTV.

Liga Natiunilor: Romania a urcat in urna a doua la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2022 (1-1 vs Irlanda de Nord)

Ajutata de rezultatele inregistrate in celelalte grupe Serbia a surclasat Rusia, scor 5-0), selectionata pregatita de Mirel Radoi avea nevoie de o remiza la Belfast, impotriva Irlandei de Nord, pentru a urca in urna a doua la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2022. Nord-irlandezii au deschis scorul prin Boyce 56), insa dupa un schimb de pase reusit de Razvan Marin si Florin Tanase, Eric Bicfalvi intrat pe teren in minutul 74) avea sa inscrie golul egalarii 81). A fost 1-1, iar tricolorii au terminat grupa de Liga Natiunilor pe pozitia a treia, dupa Austria si Norvegia.

LIVE Irlanda de Nord - Romania 1-1

Urmariti live text in aceasta pagina ultima partida a tricolorilor in Liga Natiunilor 2020. Meciul cu Irlanda de Nord se joaca la Belfast cu 1000 de spectatori in tribunele lui Windsor Park.

Totul despre Irlanda de Nord Romania

Parcursul Romaniei in Liga Natiunilor 2020 se opreste la Belfast, acolo unde nici macar Generatia de Aur n-a reusit sa castige.

Romania incheie 2020: Trei intrebari vor fi lamurite dupa partida cu Irlanda de Nord

Tricolorii vor incheia diseara ora 21. 45, Pro TV), la Belfast, in fata a 1. 000 de spectatori in tribune, un an dezamagitor, cu obiective ratate. Chiar si asa, exista o miza pe Windsor Park: urcarea in urna a doua valorica pentru tragerea la sorti pentru Mondialul din 2022.

Mirel Radoi, despre meciul cu Irlanda de Nord: Va fi ca o finala, in tur am pierdut nemeritat doua puncte

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Irlanda de Nord din ultima etapa a grupelor Ligii Natiunilor va fi ca o finala.

Mirel Radoi: Meciul cu Irlanda de Nord va fi ca o finala

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Irlanda de Nord din ultima etapa a grupelor Ligii Natiunilor va fi ca o finala.

Austria a intors meciul cu Irlanda de Nord in ultimele minute! Clasamentul grupei Romaniei si toate rezultatele de duminica

Intr-un meci din grupa Romaniei a Ligii Natiunilor, Austria a invins, duminica, pe teren propriu, 2-1 0-0), reprezentativa Irlandei de Nord.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )