Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce lovitura pentru FCSB. 7 cazuri de coronavirus la echipa

Playtech Playtech,
Ce lovitura pentru FCSB. 7 cazuri de coronavirus la echipa

FCSB a jucat doar trei etape in Liga 1 si se pare ca deja are probleme mari la lot. Oficialii clubului au dat un comunicat prin care se anunta infectarea a 7 jucatori din lot cu COVID-19. FCSB, lovitura in plin campionat Dupa ce in ultimul meci din Liga 1, FCSB a pierdut in deplasarea . continuă pe Playtech

Arbitru din Olanda pentru FCSB in Europa League

Echipa FCSB o va intalni pe Backa Topola din Serbia, in deplasare, pentru un loc in turul 3 preliminar al Europa League.

Gigi Becali, in extaz! A dat lovitura la FCSB, in sfarsit

Recunoscut pentru criticile pe care le aduce jucatorilor dupa meciurile mai putin reusite, Gigi Becali a avut si o exceptie. Este vorba despre portarul Andrei Vlad, care s-a intrecut in gafe in ultimele doua sezoane. Doar ca tanarul goalkeeper a scapat mai de fiecare data de critici. Ba mai mult, a primit de fiecare data .

VIDEO Liga 1: Prima infrangere pentru FCSB in acest sezon (1-2 vs FC Voluntari)

Dupa ce a castigat primele partide din noul sezon cu 3-0, FCSB a suferit prima infrangere, in deplasare, scor 2-1, impotriva formatiei FC Voluntari, in etapa a treia din Liga 1.

Ladislau Boloni a fost umilit in Belgia! Motivul incredibil pentru care a fost demis dupa doar 25 de zile

Ladislau Boloni a avut cel mai scurt mandat de antrenor al carierei. A fost dat afara de Gent la doar 25 de zile de la numirea sa. Formatia sa pierduse patru din primele cinci partide de campionat. Dar cea mai mare problema a fost legata de relatia glaciara cu mare parte din jucatorii importanti din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )