Libnet.ro
UNICEF

21:15

Marius Baciu, fost capitan la Steaua, ridicat de mascati de pe teren. Ce acuzatii i se aduc

Playtech Playtech,
Marius Baciu, fost capitan la Steaua, ridicat de mascati de pe teren. Ce acuzatii i se aduc

Marius Baciu, fostul capitan la Steaua, a fost ridicat de mascati de pe teren, la meciul din liga secunda. Scenele sunt halucinante. Ce acuzatii i se aduc? Marius Baciu, fost capitan la Steaua, ridicat de mascati de pe teren Marius Baciu este fost antrenor la Steaua si actualmente liderul echipei Turris Turnu Magurele, patronata de . continuă pe Playtech

Scene incredibile in fotbalul romanesc: Antrenorul echipei lui Dragnea Jr., ridicat de mascati de pe teren!

Marius Baciu 44 de ani), fost capitan al Stelei, a fost ridicat de mascati dupa un meci de liga a doua si adus la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Sportul Snagov se dezice de orice legatura cu cazul Marius Baciu: Toate meciurile noastre sunt jucate cu o sabie deasupra capului

Clubul Sportul Snagov a notat, miercuri, intr-un comunicat postat pe Facebook, ca se dezice de orice legatura cu cazul Marius Baciu, antrenorul echipei Turris ridicat de fortele speciale la meci.

Primele informatii dupa ridicarea antrenorului Marius Baciu de mascati. Parchetul Tribunalul Bucuresti: Un mandat de aducere, fara legatura cu mafia pariurilor

Marius Baciu, antrenorul echipei Turris Oltu Turnu Magurele, club patronat de Valentin Stefan Dragnea, a fost ridicat de trupele speciale DIAS Detasamentul Politiei pentru Interventie Rapida) direct de pe stadion.

Antrenorul Marius Baciu, dupa ce a fost luat cu mascatii: Am fost intr-o situatie jenanta. M-am speriat foarte tare. Toata situatia a fost o reclamatie a unui parinte cu nemultumiri

Marius Baciu, antrenorul echipei Turris Oltu Turnu Magurele, club patronat de fiul lui Liviu Dragnea, a fost ridicat de trupele speciale DIAS. Detalii AICI) Dupa mai bine de trei ore de audieri, acesta a sustinut.

VIDEO Marius Baciu, antrenor Turris Turnu Magurele, retinut de trupele speciale direct de la stadion

Marius Baciu antrenor al celor de la Turris Turnu Magurele) a fost retinut, miercuri, direct de la stadion de trupele speciale DIAS. Baciu a fost ridicat imediat dupa finalul partidei dintre FC Snagov si teleormaneni scor 2-3) din Liga 2 la fotbal.

DUPA UN MECI CONTROVERSAT, Marius Baciu, antrenorul de la Turris, a fost retinut de trupele speciale

Marius Baciu, antrenorul lui Turris, a fost retinut de trupele speciale DIAS Detasamentul Politiei pentru Interventie Rapida) direct de la meciul castigat astazi de teleormaneni, 3-2 cu FC Snagov, in Colentina, pe terenul Juventus, dupa un meci de 1 pauza - 2 final, informeaza GSP.

Marius Baciu a clarificat situatia: M-a reclamat un parinte de la Daco-Getica ca as fi luat eu bani si nu l-am bagat pe fii-su

Tehnicianul Marius Baciu a declarat, miercuri, la iesirea de la audierile de la Parchet, ca a fost pus intr-o situatie jenanta dupa reclamatia unui parinte de la Daco-Getica, fosta sa echipa.

Sorin Bucuroaia, secundul lui Marius Baciu: Nu este vorba de pariuri sau meciuri trucate. Este o chestie minora, o chestie personala

Sorin Bucuroaia, antrenor secund al echipei Turris, a declarat miercuri seara ca Marius Baciu a fost invitat la Parchet ca sa dea o declaratie si ca acest caz nu este legat de pariuri sau meciuri trucate, ci este vorba de o chestie minora, personala.

E strigator la cer!: Marius Baciu a aparut revoltat in fata jurnalistilor si a explicat de ce l-au luat mascatii

O partida din liga a doua, Sportul Snagov - Turris 2-3), a furnizat niste scene socante, iar la ce i s-a intamplat antrenorului oaspetilor, multi au crezut ca acesta e, de fapt, un infractor de talie mondiala! in realitate, a fost mult zgomot pentru nimic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )