Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mirel Radoi pleaca de la echipa nationala si va fi noul antrenor al Craoivei. Anuntul care zguduie fotbalul romanesc

Playtech Playtech,
Mirel Radoi pleaca de la echipa nationala si va fi noul antrenor al Craoivei. Anuntul care zguduie fotbalul romanesc

Echipa nationala mai are doua meciuri programate in 2020, ambele in Liga Natiunilor, cu Irlanda de Nord si Norvegia. Ar urma sa fie si ultimele doua partide pentru Mirel Radoi ca selectioner al tricolorilor. Acesta a lasat deja de inteles ca este tentat sa renunte saptamana viitoare. Iar lucrurile ar fi deja stabilite, cel putin . continuă pe Playtech

Mirel Radoi nu s-a mai putut abtine! Cum a reactionat cand a fost intrebat daca lasa echipa nationala pentru Craiova

Romania a invins Belarus, intr-o partida amicala disputata la Ploiesti, scor 5-3. Mirel Radoi si-a laudat jucatorii pentru prestatia din prima repriza, dar a recunoscut si ca au fost multe probleme in partea secunda. Calm in prima parta a interviului pentru Pro X, selectionerul a izbucnit in momentul in care a fost intrebat despre plecare .

Romania - Belarus. 9 jucatori noi in primul 11 al lui Mirel Radoi. Cum arata echipa de start

Mirel Radoi continua surprizele la echipa nationala. A schimbat 9 jucatori fata de ultimul meci, pierdut cu 0-1 in fata Austriei. Tatarusanu, titular incontestabil de ani de zile, a fost inlocuit de Lazar,.

Mirel Radoi dupa 5-3 cu Belarus: E o problema ca am primit trei goluri

Selectionerul Mirel Radoi a analizat la cald victoria obtinuta pe teren propriu in amicalul cu Belarus.

Un fotbalist al Generatiei de Aur da de pamant cu Mirel Radoi: Nu-mi place nimic la el. Piturca poate duce echipa la Mondial

Mirel Radoi este apreciat, dar si contestat, in mare masura. Printre cei care-l critica dur se numara Florin Raducioiu, fost jucator al nationalei. in opinia fostului atacant, Victor Piturca este.

Mirel Radoi, despre cea mai mare problema a jucatorilor romani. Cum vrea sa evite o noua umilinta cu Norvegia

Mirel Radoi a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei cu Norvegia, din Liga Natiunilor. Penultimul joc al grupei va avea loc duminica, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Selectionerul a vorbit despre dorinta de revansa din tabara tricolorilor, dupa un umilitor 0-4 in partida de la Oslo. Pentru asta, Radoi stie ce are .

Giovanni Becali a rabufnit. Mirel Radoi, contestat si de celebrul impresar: Nu pot sa inteleg asta

Giovanni Becali contesta decizia lui Mirel Radoi, de a-l convoca pe Dennis Man la nationala de seniori. in opinia agentului, jucatorul de la FCSB trebuia sa ramana la tineret. A fost o rasplata.

Mirel Radoi, dupa meciul cu Belarus: Cred ca am castigat o repriza si am pierdut o repriza

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, miercuri seara, ca nationala Romaniei avea nevoie de victoria cu Belarusul, scor 5-3, in meci amical.

Mirel Radoi tot mai aproape de Universitatea Craiova

Tot mai multe semnale din fotbalul romanesc il dau pe Mirel Radoi la Universitatea Craiova dupa meciurile nationalei din luna noiembrie.

Reactiile tricolorilor dupa victoria din amicalul cu Belarus: Ce au declarat Dennis Man si Razvan Marin. Ce a raspuns Mirel Radoi cand a fost intrebat daca pleaca la Universitatea Craiova

Dupa trei infrangeri consecutive, selectionata nationala de fotbal a Romaniei a reusit o prima victorie, 5-3 in compania Belarusului, intr-o partida amicala disputata la Ploiesti, iar selectionerul Mirel.

Ianis Hagi l-a ignorat pe Radoi si il lauda pe Adrian Mutu. Ce a spus despre Briliant

Ianis Hagi a fost retrogradat de Mirel Radoi la echipa nationala de tineret, dar asigura ca nu este deloc afectat. intr-un interviu acordat pentru FRF TV, fotbalistul lui Glasgow Rangers a asigurat ca ramane foarte motivat. Vrea sa ii ajute pe tricolorii mici sa invinga Danemarca si sa obtina astfel calificarea la Euro 2020. Ianis .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )