Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj? Nu mai pot! Gata!

Playtech Playtech,
Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj? Nu mai pot! Gata!

Dan Petrescu este, in acest moment, cel mai titrat antrenor din Liga 1. Are cele mai multe prezente in Cupele Europene si trei titluri consecutive cu CFR Cluj. Dar Dan Petrescu, dupa ultimul meci din campionat, si-a anuntat plecarea de la echipa. Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj Ultimul meci din campionatul intern se . continuă pe Playtech

Ce salariu are Dan Petrescu la CFR Cluj. Cifra record pentru Liga 1

Dan Petrescu este considerat de un numar semnificativ al oamenilor din fotbalul romanesc drept cel mai mare antrenor din campionatul intern. Altii ilcerchiarpe banca echipei nationale. Rezultatele.

Dan Petrescu pleaca din Gruia: Gata, nu mai pot!

CFR Cluj a fost invinsa pe teren propriu cu scorul de 2-1 de Gaz Metan, iar la final Dan Petrescu a .

Dan Petrescu vrea sa plece de la CFR Cluj: Am nevoie de o pauza

Antrenorul Dan Petrescu a declarat dupa infrangerea cu Gaz Metan Medias ca vrea sa plece de la CFR Cluj.

Cum il ironizeaza MM Stoica pe Dan Petrescu dupa ultimele declaratii

Dan Petrescu a precizat, la suparare, ca va pleca de la CFR Cluj dupa meciul cu AS Roma din Europa League din cauza arbitrajelor de care formatia sa are parte in Liga 1. La aflarea acestei vesti, Mihai Stoica l-a ironizat pe contul personal de Facebook pe tehnicianul campioanei Romaniei.

Masura radicala pe care Dan Petrescu vrea sa o ia dupa meciul cu AS Roma: M-am saturat, ma duc

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat duminica seara, la Digisport, ca intentioneaza sa se desparta de campioana en titre, el precizand ca are nevoie de o pauza si ca nu a primit ceea ce a cerut.

Dan Petrescu si nevoia de jucatori: Indiferent pe cine luam maine, pe Maradona si pe Pele, nu avem cum sa-i punem pe lista UEFA

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seara, dupa meciul cu Young Boys Berna, ca este foarte ingrijorat de faptul ca nu mai are la dispozitie fundasi centrali pentru partidele din cupele europene, el precizand ca nu i s-au adus jucatori atunci cand a cerut. Petrescu a mentionat ca echipa sa a jucat mai bine decat se astepta.

Digisport: Sunt terminat psihic! Dan Petrescu a cedat nervos, dupa meciul cu Young Boys

CFR Cluj l-a pierdut in meciul de aseara si pe Vinicius, care a parasit terenul in prima repriza, accidentat. Dan Petrescu l-a folosit pe Cristi Manea, fundas dreapta de meserie, in centrul defensivei.

Dan Petrescu: In continuare facem minuni

Dupa 1-1 pe teren propriu cu Young Boys antrenorul Dan Petrescu se arata multumit de rezultat si ingrijorat in perspectiva meciurilor urmatoare prin prisma problemelor de efectiv pe care le are.

Probleme la campioana Romaniei, inainte de duelul cu AS Roma. Dan Petrescu vrea o pauza: imi iau si eu la revedere Patronul anunta ca echipa nu se va prezenta la urmatorul meci de campionat

Dan Betrescu, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, sustine ca doreste sa ia o pauza dupa meciul pe care campioana Romaniei il va disputa cu AS Roma in grupele Europa League, fiind deranjat atat de.

Lovitura grea pentru CFR Cluj inaintea meciului cu AS Roma

CFR Cluj n-a pierdut doar doua puncte, joi seara, in meciul cu Young Boys Berna, ci si pe fundasul Paulo Vinicius.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )