Libnet.ro
UNICEF

10:01

Rapid are un antrenor nou! Alegere surpriza pentru inlocuirea lui Dan Alexa

Playtech Playtech,
Rapid are un antrenor nou! Alegere surpriza pentru inlocuirea lui Dan Alexa

Rapid are un antrenor nou incepand de luni. Adrian Iencsi a fost desemnat pentru a prelua banca tehnica a giulestenilor, dupa mandatul ratat al lui Dan Alexa. Rapid a avut un sezon de cosmar in Liga 2, sub comanda lui Pancu si mai apoi a lui Alexa. Dupa ce a terminat pe ultimul loc, sase, . continuă pe Playtech

Rapid are un nou antrenor si un buget mai mic

Echipa giulesteana a strans randurile pentru viitorul sezon cu un nou antrenor la carma in persoana lui Adrian Iencsi.

Ce a facut Dorian Popa in ziua in care a implinit 32 de ani. Ce surpriza pentru artist

O mare bucurie in familia lui Dorian Popa. Acesta implineste astazi, frumoasa varsta de 32 de ani. O astfel de ocazie importanta nu putea trece fara sa fie sarbatorita. Fanii si apropiatii acestuia, in frunte cu iubita lui i-au facut lui Dorian o surpriza de suflet. Ce surpriza a avut Dorian Popa in ziua in .

Horoscop marti, 11 august 2020. Zodia care are parte de o surpriza uriasa

Astrologii au facut horoscopul pentru ziua de marti, 11 august 2020. Potrivit acestora, vestile sunt bune pentru marea majoritatea a zodiilor, insa dintre acestea se remarca una care va avea parte de o surpriza uriasa. Horoscop marti, 11 august 2020. Zodia care are parte de o surpriza uriasa Horoscopul pentru ziua de marti, 11 august .

Daniela Crudu are un nou iubit. Barbatul celebru cu care a fost in vacanta

Daca la inceputul lunii iulie va povesteam ca fosta vedeta de la Atena 1, Daniela Crudu fusese surprinsa la mare cu fostul concurent de la Burlacita, Suhaib Meshan, un mulatrul plin de muschi, acum se pare ca a schimbatgarnitura si a plecat din nou la mare, dar cu altcineva. Gabi Badalau, cea mai nouaachizitie Daca .

DIGI RCS-RDS vine cu o surpriza pentru toti romanii, iar asta ar fi o lovitura pentru Orange Vodafone Telekom

Digi Romania a venit cu o surpriza mare pentru toti romanii, nu doar pentru abonati. Aceasta strategie de marketing se doreste a fi o lovitura pentru principalii competitori de pe piata de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )