Libnet.ro
UNICEF

13:16

Razvan Lucescu a primit cea mai grea pedeapsa! Decizie de ultima ora in Arabia Saudita

Playtech Playtech,
Razvan Lucescu a primit cea mai grea pedeapsa! Decizie de ultima ora in Arabia Saudita

Razvan Lucescu traieste cele mai grele momente din cariera de antrenor. Al Hilal, echipa antrenata de el, a fost exclusa din Liga Campionilor din cauza numarului mare de infectati cu Covid-19. Practic, echipa lui Lucescu jr. nu a avut 13 jucatori valizi, minimum cat era obligatoriu pentru a juca partida cu Al Ahli. Astfel ca . continuă pe Playtech

A primit cea mai mare amenda aplicata vreodata in Romania pentru ca si-a abandonat pisica pe un camp

Femeia amenadata este din comuna Bunesti, judetul Suceava, iar oamenii legii au reusit sa o identifice cu ajutorul unor fotografii facute de o martora care a asistat la intreaga scena.

Ultima ora. Ce pedeapsa a primit mama care si-a ucis in bataie copilul de 9 ani. Este cea mai usturatoare sentinta din ultimii zeci de ani

Decizie de ultima ora in cazul care a socat Romania, in urma cu un an. Luca, un baietel de 9 ani, a fost omorat in bataie de mama sa, intr-un apartament din cartierul Marasti din Cluj-Napoca. Instanta Tribunalului Cluj a pronuntat sentinta, urmand ca parintele sa plateasca cu ani buni din viata pentru actul criminal.

Liga Campionilor Asiei: Echipa lui Razvan Lucescu, retrasa din competitie pentru ca nu a avut suficienti jucatori disponibili

Confederatia Asiatica de Fotbal a anuntat ca echipa lui Razvan Lucescu, Al Hilal, a fost retrasa din Liga Campionilor Asiei si rezultatele i-au fost anulate, deoarece nu a putut prezenta un numar suficient de jucatori pentru meciul de miercuri cu Shabab Al Ahli Dubai.

Ianis Hagi, implicat in scandalul etapei in Premier League: Este cea mai proasta decizie

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni jucatori ai lui Glasgow Rangers in partida pe care echipa sa a remizat-o pe terenul lui Hibernian, scor 2-2. Atacantul roman a dat pasa decisiva la al doilea gol al echipei sale, marcat de Artfield. in plus, a demonstrat ca este cel mai creativ fotbalist al echipei .

Gala UNITER 2020 - Pusa Darie a primit trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar

Pusa Darie a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Mama din spectacolul Dansul Delhi de Ivan Viripaev, regia Radu Afrim la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu Craiova.

Gala UNITER 2020 - Trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal a fost castigat de Anca Hanu

Anca Hanu a primit, luni seara, trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, Chiritza Barzoi din Chiritza in concert, dupa Vasile Alecsandri si Matei Millo, un spectacol concert de Ada Milea la Teatrul National Cluj-Napoca, la editia a 28-a a galei Uniunii Teatrale din Romania care are loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

Cea mai simpla reteta de conopida murata. Asa iese crocanta si este sanatate curata pentru organism

Daca esti fan muraturi, atunci trebuie sa afli care este cea mai simpla reteta de conopida murata. Gospodinele adevarate isi dezvaluie secretele si iti spun tot ce trebuie sa stii pentru a nu da gres niciodata. Reteta simpla de conopida murata Toamna este, fara indoiala, cel mai aglomerat sezon pentru gospodinele adevarate. Acestea umplu camara .

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

Cea mai sanatoasa reteta de pasta de rosii. Cata sare trebuie sa pui, de fapt

Exista mama sau bunica in Romania care sa nu puna ingredientul ei secret in aproape toate felurile de mancare pe care le gateste pentru familie? Pasta de rosii este aproape nelipsita din gastronomia romaneasca. insa, daca vrei sa te bucuri de aroma curata, nemodificata de ingrediente adaugate in timpul fabricarii in masa, trebuie sa renunti .

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )