Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romania Irlanda de Nord live video online. Drama la debutul lui Radoi! Irlanda de Nord egaleaza in minutul 86

Playtech Playtech,
Romania Irlanda de Nord live video online. Drama la debutul lui Radoi! Irlanda de Nord egaleaza in minutul 86

Min. 87: Sutul lui Alibec loveste bara! Min. 86: GOL Irlanda de Nord! Whyte egaleaza cu o lovitura de cap. Desi Irlanda de Nord joaca in doar 10 oameni. Min. 80: Sutul lui Puscas e respins de portarul britanic. Stanciu trage apoi mult peste poarta. Min. 68: Sutul lui Stanciu este respins de portarul advers. continuă pe Playtech

Romania - Irlanda de Nord. Mirel Radoi a anuntat echipa de start. Doi debutanti, titulari!

Mirel Radoi a anuntat primul 11 pentru duelul cu Irlanda de Nord. Noul selectioner isi face debutul cu un sistem nou de joc, 4-3-2-1. Alexandru Cretu Maribor) si Andrei Burca CFR Cluj) debuteaza in.

Liga Natiunilor: Romania vs Irlanda de Nord 1-1 Tricolorii domina intreg meciul, dar sunt egalati in superioritate numerica

Echipa Nationala a Romaniei va debuta, de la ora 21:45, in Grupa 1 din Liga B a Ligii Natiunilor, in fata Irlandei de Nord. Acesta este primul meci cu Mirel Radoi selectioner al primei reprezentative. Partida urmeaza sa se dispute pe Arena Nationala, va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Liga Natiunilor: Romania vs Irlanda de Nord (21:45) Mirel Radoi debuteaza pe banca nationalei

Echipa Nationala a Romaniei, pregatita de Mirel Radoi, va debuta, vineri, de la ora 21:45, in Grupa 1 din Liga B a Ligii Natiunilor, in fata Irlandei de Nord. Partida urmeaza sa se dispute pe Arena Nationala, va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Romania - Irlanda de Nord. Primim gol in inferioritate numerica!

O noua editie de Liga Natiunilor debuteaza, vineri seara, pentru nationala Romaniei. Prin reorganizarea competitiei de catre UEFA am primit un loc in Liga B si intalnim la Bucuresti nationala Irlandei de Nord intr-o Grupa 1 din care mai fac parte Austria si Norvegia. Partida de la 21:45 marcheaza debutul lui Mirel Radoi pe banca tehnica a tricolorilor mari dupa experienta de la tineret.

Totul despre Romania Irlanda de Nord

Romania si Irlanda de Nord se infrunta, vineri seara, de la 21:45, in prima etapa din Liga Natiunilor, editia 2020. Cele doua echipe fac parte din Grupa 1 in Liga B, al doilea esalon valoric.

Gazonul, eterna problema la Arena Nationala. Decizie de ultima ora luata de UEFA inaintea meciului Romania - Irlanda de Nord

Selectionerul Mirel Radoi s-a plans de starea proasta a gazonului de la Arena Nationala inaintea meciului cu Irlanda de Nord din Liga Natiunilor.

Totul despre Romania Irlanda de Nord

Nationala de fotbal a Romaniei incepe, vineri seara, o noua campanie europeana in Liga Natiunilor.

Galerie Foto inainte de Romania - Irlanda de Nord. Imagini de la Arena Nationala!

Va prezentam mai jos cateva dintre imaginile surprinse de fotoreporterul Onlinesport. ro la Arena Nationala inaintea debutului nationalei Romaniei intr-o noua editie de UEFA Nations League.

S-au speriat de Romania! Jurnalistii nord-irlandezi si-au anulat calatoria la Bucuresti

Peste 20 de jurnalisti acreditati ar fi trebuit sa soseasca la Bucuresti pentru meciul dintre Romania si Irlanda de Nord din Liga Natiunilor.

LIVE - VIDEO Videoconferinta BURSA TELECOMUNICATIE and EDUCATIE Gradul de acoperire a retelelor de telecomunicatii - conditie pentru educatia la distanta

ACTUALIZARE - ALEXANDRU BORCEA, ARIES: Trebuie sa avem capacitate de analiza si de a furniza solutii problemelor specifice * ACTUALIZARE - CRISTIN POPA, ANCOM: Implementarea tehnologiei 5G va mai reduce din decalajul existent intre anumite zone * ACTUALIZARE - JEAN BADEA, CONSILIER iN MINISTERUL EDUCATIEI: in pandemie, telecomunicatiile si educatia si-au consolidat relatia --- * ACTUALIZARE - DANUT EREMENCO, MGT EDUCATIONAL: Daca elevii sunt nativi digitali, exista o problema legata de pregatirea cadrelor didactice --- *ACTUALIZARE - ION MOLDOVEANU, ANIS: Cerem ca educatia digitala sa fie inclusa in invatamant din ciclul primar --- *ACTUALIZARE - Razvan Orasanu, presedintele Asociatiei Tine de Noi: Ideea ca vine Ministerul Educatiei in piramidal si gandeste niste lucruri foarte destepte pe care le cascadeaza prin inspectorate si ajung la sat este o idee perimata --- *ACTUALIZARE - LIVIU POPESCU, AOMR: Tehnologia 5G vine cu mai multa conectivitate si cu viteze mai mari --- *ACTUALIZARE - TANASE STAMULE, CONSILIER DE STAT iN CADRUL CANCELARIEI PRIM-MINISTRULUI: Pandemia a adus un upgrade neplanificat, insa foarte util intregului sistem de invatamant --- *ACTUALIZARE - Emil Onea, vicepresedinte al Uniunii Profesorilor de Informatica din Romania: Este nevoie sa facem front comun pentru educatie --- *ACTUALIZARE - LIVIU MARIAN POP, SENATOR: Standardizarea evaluarii va rezolva 80% din problemele invatamantului romanesc --- *ACTUALIZARE - Andrei Pop, deputat: Reteaua 5G inseamna o noua tehnologie care se refera nu numai la serviciul de date --- *ACTUALIZARE - DRAGOS PREDA, MINISTERUL COMUNICATIILOR SI SOCIETATII INFORMATIONALE: Trebuie sa rupem declajele intre zonele urban si cele rural si sa oferim conectivitate tuturor cetatenilor --- * ACTUALIZARE - VARUJAN PAMBUCCIAN, DEPUTAT: E-learningul trebuie mai intai sa devina learning --- *ACTUALIZARE - Valentin Negoita, Presedinte, APDETIC: O majoritate importanta din parintii din Romania prefera reluarea cursurilor in sistem fata in fata --- *ACTUALIZARE - Radu Nicolescu, Consilier de stat la Cancelaria primului ministru in domeniul IT: Circa 70% din scoli sunt conectate la internet --- Ziarul BURSA organizeaza videoconferinta TELECOMUNICATIE and EDUCATIE: Gradul de acoperire a retelelor de telecomunicatii - conditie pentru educatia la distanta, in data de 3 septembrie 2020, incepand cu ora 09:45.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )