Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sebastian Coltescu a bagat frica in UEFA. Ce decizie radicala a luat forul continental

Playtech Playtech,
Sebastian Coltescu a bagat frica in UEFA. Ce decizie radicala a luat forul continental

Paris St Germain si Istanbul Basaksehir au iesit de pe teren in meciul din Liga Campionilor. Momentul s-a intamplat dupa presupusele abuzuri rasiale fata de asistentul managerului echipei turce. La adresa lui Pierre Webo, al patrulea oficial Sebastian Coltescu ar fi avut comentarii rasiste. Scandalul a degenerat, iar acum UEFA incearca sa gaseasca o solutie . continuă pe Playtech

Demba Ba a vorbit la telefon cu Sebastian Coltescu: Ce i-a transmis arbitrul roman jucatorului senegalez

Jucatorul senegalez al formatiei Istanbul Basaksehir, Demba Ba, a declarat ca a fost sunat de Sebastian Coltescu, dupa incidentul de la meciul cu PSG, in care arbitrul roman a fost acuzat de rasism, informeaza RMC Sport.

Pierre Webo nu accepta scuzele lui Sebastian Coltescu: E frumos sa fii un simbol impotriva rasismului

Pierre Webo continua sa se victimizeze in scandalul pe care l-a iscat in meciul de UEFA Champions League, dintre PSG si Istanbul BB, in care este implicat arbitrul roman Sebastian Coltescu. Antrenorul camerunez.

Prima lovitura puternica pentru Sebastian Coltescu. Comisia a luat hotararea

Vestile proaste se tin lant de arbitrul roman Sebastian Coltescu, dupa scandalul de la Paris, cand a fost acuzat de rasism. Acesta a primit o prima veste proasta din partea comisiilor de evaluare.

Planul uimitor al lui Sebastian Coltescu. Cum vrea sa castige o avere dupa scandalul de rasism

S-a aflat planul uimitor al lui Sebastian Coltescu. Cum vrea sa castige o avere dupa scandalul de rasism. Arbitrul roman s-ar putea alege cu milioane de euro in conturi daca totul ii ies asa cum a planuit. Sebastian Coltescu vrea sa castige milioane de euro de pe urma scandalului de rasism. Cum are de gand .

Alex Bodi, decizie radicala din inchisoare. Ce face cu averea de milioane de euro: nu voia sa afle nimeni

Alex Bodi a luat o decizie radicala din inchisoare. Acesta s-a hotarat ce face cu averea de milioane de euro de care nu voia sa afle nimeni. Alex Bodi, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism incearca sa isi puna la adapost averea. Spera ca macar o parte din averea sa sa .

EXCLUSIV Pepe si Raluca Pastrama, decizie radicala de Craciun. Ce vor face pentru ca fiicele lor sa nu sufere

Pepe si Raluca Pastrama nu au ajuns la un acord privind o posibila impacare, o posibila revenire la o viata sub acelasi acoperis, fiind momentan preocupati doar ca fiicele lor sa resimta cat mai putin dureroasa despartire. Ca ambele tabere sa fie impacate, pe perioada Sarbatorilor, Raluca si Pepe vor petrece Craciunul alaturi de copiii .

Bill Gates baga bani in Romania. Ce decizie a luat magnatul american, este fara precedent

Undeva, prin 2007, presa scria despre demersul facut de celebrul miliardar Bill Gates. La vremea aceea, Bill Gates investea 27 de milioane de dolari in bibliotecile publice romanesti. Aceasta initiativa oferea 235 de biblioteci cu computere cu acces gratuit la internet si aplicatii Microsoft. De atunci nu s-a mai vorbit de nicio investitie masiva a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )