Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tragerea la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020

Playtech Playtech,
Tragerea la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020

Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020, in urma tragerii la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Evenimentul a avut loc vineri, 22 noiembrie, la Nyon. Este ultima sansa de calificare a tricolorilor la turneul european din vara anului viitor. UPDATE Romania va juca impotriva Islandei, in deplasare, pe 26 martie 2020. continuă pe Playtech

VIDEO Euro 2020: Islanda vs Romania in barajul din Liga Natiunilor

Vineri a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a meciurilor din barajul din Liga Natiunilor, aceasta fiind ultima varianta prin care tricolorii ar putea ajunge la Euro 2020. Sortii ne-au scos in cale prima reprezentativa a Islandei. Meciul se va disputa in deplasare.

Euro 2020: Romania afla vineri, incepand cu ora 13:00, pe cine va intalni in barajul din Liga Natiunilor

Vineri, incepand cu ora 13:00, va avea loc tragerea la sorti a barajului din Liga Natiunilor, aceasta fiind ultima sansa pentru nationala Romaniei de a obtine calificarea la Euro 2020. La turneul final european, tara noastra va gazdui patru partide: trei din faza grupelor si una din optimi.

Ciprian Marica, despre barajul din Liga Natiunilor: Islanda este o echipa cu care ne putem bate de la egal la egal

Ciprian Marica a vorbit despre adversara Romaniei de la barajul din Liga Natiunilor, Islanda. Marica este de parere ca reprezentativa Romaniei va avea o misiune foarte grea.

Rapid invinge liderul din Liga 2 intr-o restanta. Trei succese la rand pentru giulesteni

Se strange clasamentul din Liga 2 dupa ce Rapid a invins pe UTA Arad,, cu 2-0, miercuri, intr-un meci restanta din etapa a 10-a.

Digisport: Tragerea la sorti a grupelor Euro 2020 |Romania, in Grupa C, alaturi de Olanda si Ucraina

Vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00, la Nyon va avea loc tragerea la sorti a play-off-ului Nations League, ultima sansa pentru nationala Romaniei de a fi prezenta la Euro 2020.

Selectionerul Islandei, inainte de barajul cu Romania: Avem sanse de 55%

Sortii au scos in calea Romaniei nationala Islandei in play-off-ul din Liga Natiunilor 26 martie 2020). Meciul se va disputa in Islanda, iar selectionerul gazdelor este de parere ca echipa pe care o pregateste este favorita in fata tricolorilor.

Selectioner doar pentru baraj - Cine s-a oferit sa antreneze Romania chiar si pentru doar doua meciuri

Romania a ramas fara selectioner dupa inca o campanie de preliminarii ratata, iar mai multe variante de antrenor au fost speculate. Nimeni nu se gandise insa cu seriozitate sa fie pe banca doar pentru barajul din Liga Natiunilor. Pana acum: Mircea Rednic 57 de ani) a recunoscut ca ar veni la prima reprezentativa fie si doar pentru doua partide.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )