Libnet.ro
UNICEF

10:15

UEFA, decizie radicala dupa cazul de rasism al lui Coltescu. Ce se intampla diseara

Playtech Playtech,
UEFA, decizie radicala dupa cazul de rasism al lui Coltescu. Ce se intampla diseara

Meciul din Liga Campionilor dintre PSG si Istanbul Basaksehir a devenit un scandal preluat de toata presa internationala. Totul ar fi plecat de la comentariile rasiste facute de Sebastian Coltescu, arbitrul de rezerva. Totul a degenerat pana acolo, incat jucatorii turci au iesit de pe teren. Ulterior UEFA anunta o ancheta pe marginea scandalului. continuă pe Playtech

AUR, decizie radicala dupa succesul alegerilor parlamentare 2020. Ce spune despre coalitii cu alte partide

Revelatia scrutinului alegerilor parlamentare de anul acesta, coalitia AUR, a reusit sa aiba pragul de intrare in Parlament. Rezultatul obtinut de coalitia lui George Simion si Claudiu Tarziu a surprins pe toata lumea. Liderii coalitiei AUR, dupa exit-poll, au facut declaratii dure la adresa celorlalte partide politice, anuntand o revolutie conservatoare. Coalitia AUR, marea surpriza .

Radu Banciu, reactie furioasa dupa cazul Coltescu. Mbappe e analfabet, Hotugan nu are ce cauta in cupele europene

Acuzele de rasism care i-au fost aduse lui Sebastian Coltescu dupa incidentele de la PSG Basaksehir au fost comentate si de Radu Banciu. Cunoscutul prezentator TV a luat la tinta pe toata lumea. Nu i-a iertat pe Coltescu si Hategan, dar a fost extrem de dur si la adresa celor mai importanti fotbalisti de .

Ce face acum femeia care a rupt vestiarul lui FCSB. Gigi Becali a luat foc, iar acum a luat o decizie radicala

Ce se va intampla acum cu amanta care a reusit sa faca pagube FCSB-ului dupa ce a spart vestiarul echipei lui Gigi Becali? Se zvoneste ca tanara a luat-o pe urmele Ramonei Gabor. Ce s-a intamplat cu ea? Ce face acum Ada Hululei, femeia care a rupt vestiarul lui FCB? Cunoscuta in lumea mondena drept .

Regina Elisabeta, decizie radicala in fata virusului. Ce va face in curand. isi obliga si sotul

Regina Elisabeta a II-a si sotul ei, printul Philip, vor fi vaccinati cu prioritate contra noului coronavirus, scrie The Times. Surse ale publicatiei britanice numite au spus ca este o decizie personala si o chestiune privata. Monarhul va face public faptul ca s-a vaccinat dupa ce acest lucru se va fi intamplat. Regina Elisabeta si .

Ministrul Ionut Stroe, despre cazul arbitrului Sebastian Coltescu: imi cer scuze in numele sportului romanesc pentru incidentul nefericit

Imi cer scuze in numele sportului romanesc pentru acest incident nefericit, a declarat Ionut Stroe, ministrul sportului referitor la cazul arbitrului Sebastian Coltescu. El a mai spus ca este vorba despre un caz particular, izolat care nu reprezinta in niciun fel sportul romanesc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )