Libnet.ro
UNICEF

14:30

UEFA a stabilit rezultatul partidei Romania Norvegia, care nu s-a mai putut disputa! Cum s-a schimbat clasamentul grupei

Playtech Playtech,
UEFA a stabilit rezultatul partidei Romania Norvegia, care nu s-a mai putut disputa! Cum s-a schimbat clasamentul grupei

Asa cum era de asteptat, UEFA a oferit victoria Romaniei in partida cu Norvegia, care trebuia sa aiba loc duminica. Nordicii nu au mai putut ajunge la Bucuresti, din cauza restrictiilor impuse de guvernul de la Oslo. Astfel, dupa 3-0 la masa verde in fata Norvegiei, Romania acumuleaza sapte puncte in grupa din Liga Natiunilor. continuă pe Playtech

UEFA a stabilit rezultatul partidei Romania Norvegia, care nu s-a mai disputat! Cum arata clasamentul grupei

Asa cum era de asteptat, UEFA a oferit victoria Romaniei in partida cu Norvegia, care trebuia sa aiba loc duminica. Nordicii nu au mai putut ajunge la Bucuresti, din cauza restrictiilor impuse de guvernul de la Oslo. Astfel, dupa 3-0 la masa verde in fata Norvegiei, Romania acumuleaza sapte puncte in grupa din Liga Natiunilor.

UEFA a stabilit rezultatul pentru Romania-Norvegia. Tricolorii castiga cu 3-0 la masa verde

Dupa umilinta suferita de Romania in Norvegia, cu scorul de 4-0, elevii lui Mirel Radoi isi iau revansa la masa verde. Romania obtine 3 puncte din returul cu norvegienii fara un minim de efort, 3-0,.

UEFA a anuntat verdictul in cazul meciului Romania - Norvegia

Comisia de Apel a UEFA a anuntat, miercuri, verdictul in cazul meciului Romania - Norvegia, partida anulata dupa ce nordicii n-au primit acceptul autoritatilor sanitare de la Oslo sa calatoreasca la Bucuresti din cauza aparitiei unui caz de coronavirus la nivelul lotului de jucatori.

Rezultatul meciului amanat Romania Norvegia, stabilit de UEFA

UEFA va analiza cauzele anularii partidei dintre Romania si Norvegia ce trebuia sa se dispute dumini.

UEFA a decis soarta meciului Romania vs Norvegia - Victorie la masa verde pentru tricolori

Comisia de Apel a UEFA a luat o decizie in ceea ce priveste soarta meciului dintre Romania si Norvegia nu a mai avut loc), rezultatul stabilit de forul continental fiind victorie la masa verde pentru tricolori, scor 3-0.

Ce spune regulamentul UEFA dupa ce meciul Romania vs Norvegia a fost anulat - Variantele luate in calcul

Meciul Romania vs Norvegia din Liga Natiunilor a fost anulat, iar UEFA explica in regulamentele sale ce se va intampla cu rezultatul acestei partide. Nordicii nu au mai facut deplasarea la Bucuresti, iar UEFA Control, Etichs and Disciplinary Body va lua in curand o decizie.

Stoichita a dat verdictul in privinta anularii meciului Romania - Norvegia! Ce crede ca va decide UEFA

Cazul anularii intalnirii care trebuia sa aiba loc la Bucuresti a ajuns pe masa Comisiei de Disciplina a UEFA, care urmeaza sa ia o decizie in zilele urmatoare.

Bomba! Partida Romania Norvegia a fost anulata de UEFA

Partida pe care Romania ar fi trebuit sa o dispute pe teren propriu contra Norvegiei, in Liga Natiun.

UEFA a decis: Romania - Norvegia 3-0 la masa verde! De ce e crucial verdictul

Forul european a judecat cazul legat de partida anulata de la Bucuresti, dupa ce delegatia nordica a fost oprita sa faca deplasarea din cauza normelor sanitare stabilite de Ministerul Santatii din Norvegia.

Romania vs Norvegia nu se mai joaca - Care va fi programul tricolorilor pentru ziua de duminica

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, duminica dimineata, programul tricolorilor, dupa ce meciul cu Norvegia, care ar fi trebuit sa se dispute astazi, a fost anulat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )