Libnet.ro
UNICEF

22:01

Cel mai bun Samsung Galaxy S10 Plus, confirmat cu aceste dotari

Playtech Playtech,
Cel mai bun Samsung Galaxy S10 Plus, confirmat cu aceste dotari

Samsung Galaxy S10 Plus urmeaza modelului Lite si apare intr-un teste de benchmark, cu aproximativ o luna inainte de lansarea oficiala a trioului de telefoane. Telefoanele din gama Samsung. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 Plus apare intr-un test de benchmark

Samsung Galaxy S10 Plus urmeaza modelului Lite si apare intr-un teste de benchmark, cu aproximativ o luna inainte de lansarea oficiala a trioului de telefoane. Telefoanele din gama Samsung.

Cea mai mare schimbare pentru Samsung Galaxy S10, confirmata oficial

Pe 20 februarie, Samsung Galaxy S10 ar putea fi aratat lumii. Asta pentru ca e pregatit un eveniment Unpacked. Pana atunci, chiar Samsung i-a confirmat designul. Sunt o multime de noutati pe.

Samsung Galaxy S10 va dezamagi la un capitol crucial

Samsung Galaxy S10 va avea un senzor de amprenta integrat in ecran, insa tocmai aceasta functie mult-dorita va avea un efect negativ neasteptat. Trioul de telefoane Samsung Galaxy S10 va.

Samsung Galaxy S10: noi informatii despre viitorul flagship

Samsung Galaxy S10 se apropie cu pasi repezi de lansare, iar acum aflam ceva mai multe informatii despre specificatiile telefoanelor. in urma cu cateva zile, aflam data de lansare a exacta a.

Samsung Galaxy S10 X 5G ar putea fi o adevarata bestie

Samsung Galaxy S10 X 5G are sanse mari sa fie un adevarat monstru in materie de telefoane, daca ne luam dupa ultimele informatii. Adaugarea unui modem 5G in telefoane va creste.

Bateria din Samsung Galaxy S10 pentru fiecare versiune, inclusiv 5G

Evenimentul Unpacked la care va fi prezentat si Samsung Galaxy S10 e la aproape o luna distanta. Pana atunci, am aflat capacitatea bateriei din modelele care vor fi disponibile. Pe langa.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 IANUARIE Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 7 - 14 ianuarie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in contextul in care doar sapte dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au consemnat aprecieri ale cotatiei.

Cel mai bun vin fiert. Iata reteta pe care putini o stiu

Ce e mai frumos si mai frumos decat iarna, sa stai in casa, la caldurica, te uiti la un film si bei un vin fiert cu persoana iubita? Suna bine, nu-i asa? Lasa vinul intr-o carafa cam jumatate de ora, sa.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 IANUARIE BT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investitii

Pe fondul aprecierii, in ansamblu, a celor mai importante actiuni listate la Bursa de Valori de la Viena Wiener Borse), titlurile BT Index Austria ATX, care afiseaza un randament de 4,75%, pentru intervalul 3 - 10 ianuarie, s-au clasat pe prima pozitie in topul rentabilitatii fondurilor de investitii, in perioada avuta in vedere.

VIDEO EXCLUSIV Halep, incurajata de cel mai bun jucator de poker din lume: Mesajul lui Daniel Negreanu inainte de Australian Open

Romania se poate mandri cu faptul ca are cea mai buna jucatoare de tenis din lume, dar si cel mai bun jucator de poker de pe planeta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )