Libnet.ro
UNICEF

00:07

Daca vrei un Huawei P20 Lite mai mare, Nova 3 iti va surade

Playtech Playtech,
Daca vrei un Huawei P20 Lite mai mare, Nova 3 iti va surade

Huawei nu se sfieste sa lanseze reinterpretari ale celor mai interesante smartphone-uri din portofoliu. De aceea, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Nova 3 are multe in comun cu Huawei P20 Lite. Chinezii de la Huawei au o pozitie foarte relaxata in piata de mobile, deja de cativa ani. Dupa Samsung []. continuă pe Playtech

Chinezii de la Huawei au anuntat Nova 3, un telefon ieftin cu Android

Huawei nu se sfieste sa lanseze reinterpretari ale celor mai interesante smartphone-uri din portofoliu. De aceea, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Nova 3 are multe in comun cu Huawei P20 Lite. Chinezii de la Huawei au o pozitie foarte relaxata in piata de mobile, deja de cativa ani. Dupa Samsung [].

Liviu Dragnea are o FRAMANTARE mult mai mare decat justitia: Asa ceva e INACCEPTABIL, ca toate gazele sa se duca in exterior (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca are o framantare mult mai mare decat modificarea Codului si anume adoptarea legii offshore-ului, afirmand ca este inadmisibil ca.

Dragnea spune ca are o framntare mult mai mare dect Codul Penal: legea offshore. Ce ne intereseaza foarte mult este ca nu toata cantitatea de gaze sa plece din Romnia. Asa ceva este inacceptabil

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca framantarea mult mai mare decat Codul penal este pentru el adoptarea legii offshore-ului, sustinand ca interesul este ca nu toata cantitatea de gaze etrase din Marea Neagra sa plece din Romania. El a adaugat ca trebuie gasit un echilibru intre interesul Romaniei si cel al companiilor.

Judetul cu cea mai mare promovabilitate la BAC 2018 pentru al patrulea an consecutiv

Miercuri, 4 iulie, s-au afisat rezultatele la examenul de Bacalaureat 2018. Un judet din Romania are, pentru al patrulea an consecutiv, cea mai mare promovabilitate.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,34%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,34%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR a crescut IAR! Este la cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a ajuns la 3,34%. Nivelul atins miercuri este cel mai mare din 5 martie 2014, cand a fost.

G4Media: Cel mai mare zacamant de gaze onshore din ultimele trei decenii, descoperit in Buzau

Un zacamant de gaze de peste 40 miliarde metri cubi, cea mai mare rezerva onshore din ultimele decenii a fost descoperit in Padina, judetul Buzau, scrie G4Media, citand surse guvernamentale.

G4Media: Cel mai mare zacamant de gaze onshore din ultimele trei decenii, descoperit in Buzau. Reactia OMV Petrom

Un zacamant de gaze de peste 40 miliarde metri cubi, cea mai mare rezerva onshore din ultimele decenii a fost descoperit in Padina, judetul Buzau, scrie G4Media, citand surse guvernamentale. OMV Petrom a transmis si o reactie pe aceasta tema.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), relateaza News. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )