Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot ce stim, neoficial, despre cel mai nou telefon Huawei

Playtech Playtech,
Tot ce stim, neoficial, despre cel mai nou telefon Huawei

Huawei se pregateste sa lanseze a doua serie de smartphone-uri de top pentru acest an. Dupa familia P20 anuntata in aprilie, vom avea parte in curand de Huawei Mate 20, Mate 20 Lite si Mate 20 Pro. Conform speculatiilor din piata, Huawei Mate 20 Pro ar trebui sa aiba parte de lansare in luna octombrie []. continuă pe Playtech

Eveniment inedit la Alba Iulia dedicat Centenarului Marii Uniri: cel mai mare numar 100 pentru Cartea Recordurilor

Un inedit eveniment de celebrare a Centenarului Marii Uniri este pregatit la Alba Iulia. Este vorba despre cel mai mare numar 100, care ar urma sa intre in Cartea recordurilor.

Ada Solomon: in momentul in care vedem cum nationalismul infloreste in lumea larga e important sa discutam despre unde se poate ajunge

Ada Solomon vorbeste intr-un interviu acordat News. ro despre cel mai nou lungmetraj al lui Radu Jude, imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari, care reprezinta al treilea film produs de ea si propus de Romania pentru o nominalizare la Oscar. Producatoarea il descrie ca fiind un film despre prejudecati ale oricarui popor din lume si care indeamna la dezbatere.

Trump spune ca, cel mai probabil, se va ntlni din nou cu Kim Jong Un

Donald Trump a spus luni ca, cel mai probabil, se va intalni din nou cu Kim Jong Un, in acelasi timp aparandu-si eforturile de a convinge Coreea de Nord sa renunte la armele nucleare.

De-a Viata Ascunselea. Adrian Niculescu: Caut sa nu ma razbun. Omul care iarta este cel mai puternic

Adrian Niculescu stie cel mai bine ceinseamna sa fii umilit de romani, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa viseze si sa-si cladeasca, pas cu pas, tot ce si-a propus. Tenacitatea lui vine din.

Raed Arafat despre moartea barbatului care a participat la protestul diasporei: Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ce a fost pe 10 august. Autopsia ne va spune cauza decesului

Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ceea ce a fost pe 10 august, a declarat, marti, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, despre decesul barbatului din Turnu Magurele care a participat la protestul din 10 august si a murit, in noaptea de 19 spre 20 august, la Spitalul din Alexandria. Raed Arafat a admis, insa, ca astea sunt datele pe care le am acum, insa cauza exacta a decesului va fi cunoscuta in urma autopsiei: Autopsia poate arata altceva. Arafat a mai sustinut, la audierile de marti din Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor, care au ca tema violentele din 10 august, ca barbatul a ajuns la spital, cu varsaturi, la 4 zile dupa protest, ceea ce, in opinia sa, arata ca este putin probabil ca starea sa sa aiba legatura cu substantele inhalate in Piata Victoriei.

Detalii despre cum ataca hackerii bancile romnesti:Cel mai adesea sunt vizate retelele de bacnomate

Oficiali ai Serviciului Roman de Informatii SRI) de la Centrul National Cyberint CNC) au precizat sambata pentru Agerpres ca grupari infractionale din strainatate tintesc destul de des banci din Romania, cel mai adesea fiind vizate sistemele informatice care gestioneaza retelele de ATM-uri, dar si institutii din zona administratiei sau cea guvernamentala.

Ea este cel mai bine platita actrita din lume. A intrecut-o si pe Angelina Jolie

Scarlett Johansson este cel mai bine platita actrita din lume, potrivit unei liste intocmite de Forbes. La cei 33 de ani ai sai, actrita a primit nu mai putin de 40,5 milioane de dolari in perioada 1.

Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar cateva luni distanta de primul sau zbor. Stratolaunch reprezinta viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergura mai mare decat un teren de fotbal si este echipat cu doua cabine de pilotaj, 28 de roti si sase motoare. in cele din urma, acesta va [].

UEFA: Luka Modric, Cristiano Ronaldo si Mohamed Salah, finalistii pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2017/18

UEFA a anuntat, luni, lista scurta cu fotbalistii dintre care se va desemna castigatorul titlului de cel mai bun jucator al sezonului 2017/2018. Luka Modric Real Madrid), Cristiano Ronaldo Real Madrid/Juventus) si Mohamed Salah Liverpool) sunt cei trei finalisti aflati in cursa pentru premiul UEFA Men's Player of the Year.

Cel mai mare lant de hipermaketuri traditionale investeste 16 miliarde de dolari ntr-un marketplace online, sa atace Amazon

Tendinta de extindere a afacerilor de comert traditional de a se extinde in online continua: cel mai mare lant de hipermarketuri din lume, Walmart, investeste 16 miliarde de dolari in marketplace-ul Flipkart, pentru a ataca astfel pozitiile Amazon, liderul mondial in e-commerce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )