Libnet.ro
UNICEF

21:17

Xiaomi anunta cele mai interesante telefoane ieftine ale momentului

Playtech Playtech,
Xiaomi anunta cele mai interesante telefoane ieftine ale momentului

Xiaomi Mi A2 si Xiaomi Mi A2 Lite au fost de multe ori cap de afis in ultimele luni, dar se pare ca au avut in sfarsit parte de o lansare oficiala din partea chinezilor. in cazul in care ai dezvoltat o fascinatie pentru cele mai ieftine telefoane din portofoliul Xiaomi, te vei bucura sa []. continuă pe Playtech

Cele mai potrivite patru perechi de zodii: vor rezista toata viata impreuna

Iubesc libertatea si aventura si vor pleca mereu in cele mai interesante destinatii de vacanta. Cand acesti nativi se intalnesc, relatia lor devine o calatorie frumoasa ce rezista intreaga viata.

Cele mai haioase replici auzite in autobuz, partea a II-a. T-ai dracu, m-ati lasat sa stau pe scaun ca sa ma prinda controlorii...

Cele mai amuzante replici schimbate sau auzite de calatori in mijloacele de transport din comun din Bucuresti sunt adunate pe pagina de Facebook intitulata Auzite in RATB.

VIDEOVolvo XC40 este una dintre cele mai sigure modele de pe piata

Categoric 2018 este un an extraordinar pentru Volv, si in mod particular pentru modelul XC40 care dupa titlul Car of the Year 2018, a obtinut la testele organizate de Euro NCAP unul dintre cele mai bune scoruri.

Cele mai cunoscute si de temut trupe de partizani din Europa. Oamenii care au devenit maestrii razboiului ascuns contra inamicului

Partizanii au fost cel mai crunt ghimpe din coasta oricarei armate de ocupatie. O armata neregulata, formata din luptatori foarte priceputi, determinati si fanatici, care semana teroare in randurile inamicului aplicand tactici de gherila, lovind din umbra si sabotand tot ce se putea. Cele mai renumite trupe de partizani au aparut de-a lungul istoriei in estul Europei si in Balcani.

Cele mai bune bancuri cu animale. Ce fac pisicile care stiu limbi straine

Animalutele sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Va prezentam o selectie cu cele mai amuzante bancuri facute pe seama lor.

Care sunt cele mai inalte cladiri din Europa Centrala si de Est? Polonia, prima cladire de peste 300 de metri din Europa Centrala si de Est

Polonia este, de departe, tara cu cele mai multe cladiri inalte, de peste 100 de metri, din Europa Centrala si de Est fostul bloc comunist, cu exceptia tarilor din fosta Uniune Sovietica si tarile din fosta Iugoslavie), potrivit datelor.

Reduceri eMAG cuptoare incorporabile. Cele mai avantajoase oferte de azi

Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare incorporabile:.

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii in luna august

Luna august se anunta extrem de dificila pentru anumite zodii, carora pare ca nu le iese mai nimic. Iata care sunt acestea: HOROSCOP LUNA AUGUST 2018. Taur Nativii Taur sunt foarte naivi. Chiar.

Concurenta teribila pentru Simona Halep la Montreal: vor fi cele mai bune 25 de jucatoare ale lumii si s-a inscris si Serena

Rogers Cup din Montreal, urmatorul turneu la care va participa Simona Halep, in perioada 6-12 august, are parte de un afis impresionant.

DRAMA prin care trece una dintre CELE MAI FRUMOASE tenismene: Are aceste probleme de care nu poate sa scape (FOTO)

Monica Niculescu, jucatoare de top din Romania, dezvaluie adevaratul motiv pentru care Eugenie Bouchard, una din primele cinci jucatoare de tenis ale lumii, s-a retras din prim-planul sportiv. Fosta finalista.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )