Libnet.ro
UNICEF

01:05

BBC Londra: De ce atat de multi oameni pleaca din capitala britanica?

Playtech Playtech,
BBC Londra: De ce atat de multi oameni pleaca din capitala britanica?

Londra ramane o economie de succes, nu doar in comparatie cu restul Marii Britanii, ci si cu alte orase internationale. in ultimul deceniu, economia metropolei s-a extins cu o cincime. Mai multe magazine, restaurante si baruri s-au deschis pentru deservi locuitorii. Ca urmare, populatia Londrei si zona urbana din jurul acesteia au crescut semnificativ, majorandu-se [] . continuă pe Playtech

Amenzi de peste 45.000 de lei, aplicate taximetristilor din Capitala in numai doua zile

Politistii Brigazii Rutiere din capitala au organizat, vineri si sambata, o actiune de verificare a transportului public in regim taxi si in regim de inchiriere cu sofer prin intermediul aplicatiilor electronice, fiind aplicate 64 de sanctiuni.

Amenzi uriase aplicate taximetristilor din Capitala

Politistii Brigazii Rutiere din Capitala au organizat, vineri si sambata, o actiune de verificare a transportului public in regim taxim si in regim de inchiriere cu sofer prin intermediul aplicatiilor.

Fata care si-a batut cainele intr-un tramvai din Capitala a fost amendata

Fata care si-a batut cu ura cainele, intr-un tramvai din Bucuresti, a fost amendata cu 2000 de lei de lucratorii Serviciului Politia Animalelor din cadrul Politiei Locale Bucuresti. Tanara a decis sa.

Sindicatul din cadrul First Bank picheteaza sediul din Capitala

Membri ai sindicatului din cadrul First Bank vor picheta, vineri, de la ora 17. 30, sediul din Capitala al bancii, solicitand majorarea numarului de salarii compensatorii pentru angajatii care vor fi concediati, acordarea celui de-al 13-lea salariu si a bonusurilor pe 2018.

SCANDAL URIAS pentru Facebook... Compania ar fi stiut de furtul de date a sute de milioane de oameni inca din 2016

Procurorii federali americani sustin ca gigantul din social media ar fi musamalizat legaturile cu Cambridge Analytica, compania cu ajutorul careia s-a realizat profilul electoral perfect pentru sute de milioane de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )