Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai periculoase substante care dau dependenta: ce efecte au asupra creierului

Playtech Playtech,
Cele mai periculoase substante care dau dependenta: ce efecte au asupra creierului

Alcoolul, heroina si cocaina se numara printre cele mai periculoase substante care creeaza dependenta. Asta reiese dintr-un studiu realizat de cercetatorii Colegiului Imperial din Londra care au comparat efectul mai multor substante in functie efectele pe care le au asupra creierului. Iata care sunt cele mai periculoase substante care creeaza dependenta, potrivit autorilor studiului: Alcoolul [] . continuă pe Playtech

Cele mai bune bancuri despre bucatari. Cum se razbuna un bucatar chinez pe marinarii unui vas american

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama bucatarilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan bucatarii.

Top 10 cele mai impresionante hoteluri din Europa

Anul acesta, Conde Nast Traveller a prezentat 78 de hoteluri pentru 2019 Gold List, o parte dintre acestea situandu-se in Europa. Hotelurile, pe care revista le considera cele mai impresionante din Europa, variaza de la o ferma din mediul rural din.

Care sunt cele mai sigurerecipiente de plastic in functie de codurile inscriptionate

Plasticul este unul dintre cele mai folosite materiale. Trebuie, insa, sa stiti ca exista diferite tipuri, iar unele sunt mai nocive decat altele. Codurile 1, 2, 4 si 5 sunt considerate mai.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai hotarate zodii. Nimic nu le sta in cale

Acestea sunt cele mai incapatanate, determinate, curajoase si hotarate dintre toate. Taur -Cand are o misiune importanta si cand stie ca are multe de.

Top 10 cele mai fiabile masini mai vechi de 6-7 ani

Organizatia germana de control tehnic al autoturismelor sorteaza anual rapoartele de service in functie de rata defectiunilor, si face apoi un top cu cele mai fiabile masini. Se iau in considerate rata.

Unde mai calatorim: orasele cu cele mai ieftine hoteluri de cinci stele

Antalya, Turcia, este orasul in care turistii gasesc cele mai mici tarife la hotelurile de cinci stele, potrivit unui studiu citat de independent. co. uk . La polul opus, orasul cu cele mai mari tarife la hotelurile de cinci stele este San Francisco, SUA.

Cine sunt cei doi romani care au dat lovitura cu un restaurant in Paris. Localul lor a fost inclus de Vogue printre cele mai bune din capitala Frantei

Un clujean si un bucurestean s-au asociat si au deschis un resturant in zona buna a Parisului, iar rezultatul a fost pe masura. Ibrik Kitchen, localul detinut de cei doi romani, a fost inclus recent de revista Vogue in topul celor mai bune resturante ale momentului din capitala Frantei.

Chirurgul roman care opereaza in cele mai sarace zone ale lumii

Emil Barbu este un medic chirurg, in prezent angajat al Spitalului Municipal din Campina, format la Cluj, dar care a salvat vieti omenesti in toate colturile lumii. Are 35 de ani si a trait cat altii intr-o viata intreaga. in prezent, se afla la mii de kilometri departare, in Cornul Africii, unde alina durerea copiilor etiopieni.

Top 10 cele mai mari amenintari la adresa sanatatii

Persoanele care se opun vaccinarii sunt, potrivit unui clasament intocmit de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), cea mai mare amenintare la adresa sanatatii in 2019.

HOROSCOP. Copiii nascuti in aceasta perioada au cele mai mari sanse sa ajunga bogati si faimosi

Bebelusii nascuti in lunile de la inceputul anului au sanse mai mari sa ajunga bogati si faimosi. Afirmatia a fost facuta de cercetatorii care au publicat un studiu in Jurnalul de Stiinte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )