Libnet.ro
UNICEF

23:30

Metoda prin care spaga din spitale ar putea disparea

Playtech Playtech,
Metoda prin care spaga din spitale ar putea disparea

Unul dintre cele mai mari spitale din Londra a dezvaluit ca planuieste sa utilizeze inteligenta artificiala pentru a indeplini anumite sarcini efectuate de medici si asistenti. Parteneriatul de trei ani dintre University College London Hospitals UCLH) si Institutul Alan Turing isi propune sa aduca beneficiile de invatare ale masinilor la o scara fara precedent. Astfel, []. continuă pe Playtech

Varsta de pensionare, oficial schimbata: Care e singura metoda prin care poti iesi la pensie mai devreme!

Pensia anticipata partiala poate fi obtinuta cu cel mult cinci ani inaintea implinirii varstei standard de pensionare, persoanelor care au realizat stagiul complet de cotizare, precum si celor care au depasit.

Cea mai simpla metoda prin care te feresti de magazinele online suspecte

Una din metodele prin care iti poti da seama daca site-ul respectiv e de incredere sau nu, e sa-l verifici in portalulscamadviser. in 2018 tot mai multi oameni fac cumparaturi online si oriunde navighezi primesti diferite oferte de la magazine, care mai de care mai avantajoase.

GDPR: Multe dintre mesajele prin care firmele cer consimtamntul pentru a trimite n continuare emailuri de marketing sunt inutile sau chiar ilegale - The Guardian

Cele mai multe dintre mesajele care inunda inbox-urile europenilor, prin care diverse companii cer consimtamantul acestora pentru a-i pastra pe listele de email dupa ce, la finele saptamanii, va intra in vigoare noul Regulament general european privind protectia datelor GDPR), sunt inutile, potrivit unor experti in domeniu, citati de The Guardian. Ei sustin ca unele dintre aceste mesaje ar putea fi chiar ilegale.

Medic despre problemele care ramn n sistem dupa marirea salariilor: Vor ramne spitalele prin care colcaie microbii. Plicul nu va disparea. Nu se vor ntoarce n tara medicii plecati

Vasi Radulescu, medic cardiolog si fondatorul leapsadesanatate. ro, un proiect de educatie medicala in care toate materialele sunt scrise de medici si sunt destinate publicului larg, scrie, intr-o postare pe Facebook, despre problemele care, potrivit acestuia, raman nerezolvate in sistem, dupa ce salariile unora dintre cadrele medicale au crescut. Plicul nu va disparea. Managerii vor continua sa renoveze de forma sectiile. Vor ramane spitalele prin care colcaie microbii. Exportul paralel de medicamente va continua sa functioneze la cote inalte. Posturile in spitale se vor da tot pe pile, sustine Vasi Radulescu.

Vrei sa stii cat mai ai de trait? Metoda chineza prin care afli asta

Oamenii de stiinta au reusit sa prezica in mod precis durata vietii la o specie de animale, printr-o metoda care ar putea fi aplicata, candva, si in cazul oamenilor. Ei sustin ca secretul consta in.

Peste 22 de milioane de euro pe un stadion ce nu poate fi folosit: Motivul uluitor pentru care arena din Targu Jiu nu poate fi inaugurata (VIDEO)

Ca la noi, la nimenea! Desi este finalizat, stadionul din Targu Jiu nu poate fi inaugurat dintr-un motiv incredibil: trebuie realizate lucrarile de amenajare exterioara. Contractele pentru executia acestora nu au fo.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )