Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Satu Mare a castigat cinci milioane de euro la LOTO de Craciun, dar a doua zi s-a dus la munca. De ce a luat decizia

Playtech Playtech,
Un barbat din Satu Mare a castigat cinci milioane de euro la LOTO de Craciun, dar a doua zi s-a dus la munca. De ce a luat decizia

Un barbat din Satu Mare a aflat chiar in ziua de Craciun ca este marele castigator al unui fabulos premiu la Loto. Mai exact, acesta a castigat un premiu in valoare de aproape cinci milioane de euro. Ce a facut cu banii si ce l-a determinat sa mearga in continuare la munca in conditiile in . continuă pe Playtech

Jaf la un cazinou din Satu Mare: Hotul a luat toti banii din local, adica... 75 de lei (VIDEO)

Un barbat din Satu Mare a ajuns dupa gratii pentru 75 de lei. Atat a reusit sa fure dintr-un cazinou dupa ce a atacat-o pe casiera localului. Omul a fost prins imediat si a fost arestat pentru 30 de zile,.

Cine este romanul care a castigat 4,8 milioane de euro la Loto 649. Primul lucru pe care l-a facut la aflarea vestii

Castigatorul marelui premiu oferit de Loteria Romana la extragerea din 22 decembrie este un barbat din Satu Mare, angajat ca muncitor la o firma producatoare de sisteme electrice. Biletul norocos i-a adus barbatului un premiu in valoare de 4,8 milioane de euro.

VIDEO Aventurile sotilor din Satu Mare plecati spre polul mondial al frigului. Cum au ramas fara acte si bani

Probleme pentru sotii Bertici, cei doi satmareni care au pornit cu o Dacia Duster spre Siberia, cea mai friguroasa zona de pe glob. Acestia au ramas blocati intr-un motel, dupa ce si-au pierdut banii si actele. intreaga poveste a fost relatata pe canalul de youtube Hello Siberia Expedition.

Se dusese intr-o statie de autobuz din Baia Mare, cand a zarit pe banca un barbat adormit. S-a apropiat si a inteles. Ce a urmat, doar in Romania e posibil!

Barbatul se dusese intr-o statie de autobuz din Baia Mare, cand a zarit pe banca un barbat adormit. S-a apropiat si a inteles ca de fapt omul era mort. Ce a urmat insa este si mai bizar.

Facturi umflate pentru romanii din 19 judete si Bucuresti. Distrigaz Sud, amendata cu 3,7 milioane de euro

Consiliul Concurentei a sanctionat distribuitorul de gaze naturale Distrigaz Sud Retele SRL DGSR) cu amenda in valoare de 17. 326 lei aprox. 3,7 milioane euro), pentru abuz de pozitie dominanta in zonele pentru care a detinut licenta de distributie.

Fonduri europene 2020: Cursuri IT pentru angajatii firmelor mici si mijlocii romanesti, in proiecte de 20 milioane Euro

Angajati ai firmelor mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea urma, in anul 2020, cursuri de tehnologie a informatiei IT) si programe de evaluare a competentelor digitale, in cadrul unor noi proiecte pentru care vor fi pusi la bataie, in total, 20 de milioane de euro, fonduri europene si nationale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )