Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cand va incepe din nou Loto 6 din 49. Guvernul a facut anuntul despre Loteria Romana

Playtech Playtech,
Cand va incepe din nou Loto 6 din 49. Guvernul a facut anuntul despre Loteria Romana

Cand va incepe din nou Loto 6 din 49? Romanii abia asteptau jocurile care sa le aduca premii uriase. Guvernul a facut oficial anuntul despre Loteria Romana! Cand incepe Loto 649? Vesti bune pentru romani! Ne asteapta noi masuri de relaxare din data de 15 iunie, anunta Guvernul Romaniei. De asemenea, dupa o asteptare indelunga, . continuă pe Playtech

Romania, la un pas sa intre intr-un nou vid legislativ. Guvernul nu a prelungit inca starea de alerta, iar Orban trage de timp

Romania este la un pas sa intre intr-un nou vid legislativ. Guvernul nu a prelungit inca starea de alerta, iar sansele ca proiectul sa fie adoptat de parlament pana marti sunt minine. Noul val de relaxare vine si cu unul de incertitudini. Desi mai sunt doar trei zile pana cand noile masuri intra in vigoare, marea problema este ca nimeni nu stie ce reguli vor aplica agentii economici din domeniile in care se reia activitatea.

Vestea care arunca din nou in aer America. Ce au decis autoritatile, dupa moartea lui George Floyd

Moartea lui George Floyd i-a facut pe cei de culoare sa-si ceara drepturile care nu sunt respectate in SUA, desi istoria ar spune ca astfel de situatii s-au incheiat deja de multa vreme. Ce au decis autoritatile acum? Decizia autoritatilor din SUA, dupa moartea lui Floyd Moartea lui George Floyd a adus mahnirea, frustrarea si .

Se dau din nou bilete de tratament balnear pentru pensionari. Ce trebuie sa faci

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) va acorda din nou bilete pentru tratamentul balnear, in contextul in care aceste tipuri de activitati au fost interzise in ultimele luni, din cauza epidemiei de coronavirus. Se dau din nou bilete de tratament balnear. Ce trebuie sa faca pensionarii Casa de pensii va relua acordarea de bilete de .

George Burcea s-a mutat din nou cu Andreea Balan? Imaginea care l-ar fi dat de gol pe actor

Dupa ce se scria in presa ca Andreea Balan ti George Burcea s-au despartit, recent George a postat cateva poze pe instagram care par sa contrazica tot ceea ce s-a spus pana acum despre relatia dintre cei doi. George Burcea s-a mutat din nou cu Andreea Balan Au trecut aproape 4 luni de la despartirea .

Buzau: La o luna de la primul focar, cazurile COVID-19 explodeaza din nou

Dupa cateva zile de acalmie, Buzaul ajunge din nou intr-un varf epidemiologic. Judetul care la inceputul lunii avea printre cele mai putine confirmari a ajuns astazi la 253 de imbolnaviri cu COVID-19 dupa ce testele facute in ultimele 24 de ore au scos la iveala alte 19 cofirmari de infectie cu coronavirus.

Romania depaseste, din nou, 200 de cazuri noi de coronavirus, depistate in 24 de ore. Bilantul total al infectarilor - 21.404. inca 11 romani diagnosticati cu COVID-19 au decedat

Romania depaseste din nou 200 de noi cazuri de infectare cu Covid-19 despistate in 24 de ore, anunta, vineri, Grupul de Comunicare Strategica. Potrivit autoritatilor, de la inceputul epidemiei de coronavirus,.

Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor zilnice trece din nou de 200 Bilantul total: 21.182 Pacienti vindecati - 15.283

Numarul de imbolnaviri zilnice din cauza coronavirusului creste din nou, in ultimele 24 de ore fiind inregistrate 237 de cazuri noi. Bilantul total al imbolnavirilor a ajuns la 21. Numarul pacientilor vindecati de la inceputul epidemiei in Romania este de 15.

Actorii Maia Morgenstern si Claudiu Istodor, fostul sau sot, din nou impreuna: E ceva palpitant in situatia asta, nu?

Unii dintre cei mai iubiti actori ai Romaniei, Maia Morgenstern si Claudiu Istodorau fost readusi din nou impreunadatorita serialului Sacrificiul difuzat de Antena 1. Maia Morgenstern si.

Michael Schumacher va fi operat din nou. Medicii sunt rezervati

Septuplul campion mondial de Formula 1 va ajunge din nou pe masa de operatie in cadrul procesului de recuperare dupa accidentul suferit la schi.

Teodor Melescanu schimba din nou tabara si se inscrie in partidul lui Dan Voiculescu

Senatorul Teodor Melescanu, fost ministru de Externe, schimba din nou partidul si se inscrie in Partidul Puterii Umaniste social-liberal), fondat de Dan Voiculescu. Anuntul vine la doua luni dupa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )