Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cat este, de fapt, premiul pus in joc de Loteria Romana la loto 6 din 49

Playtech Playtech,
Cat este, de fapt, premiul pus in joc de Loteria Romana la loto 6 din 49

Agentia de Jocuri de Noroc a anuntat ultima tragere inainte de alte noi ordine de la autoritati! Azi, 19 martie, va avea loc ultima extragere pentru moment. Urmareste in timp real numerele norocoase si castigatorii marilor premii! Iata care este valoarea premiului pus in joc la tragerea Loto 649, astazi, joi. Premiul pus in joc . continuă pe Playtech

Loteria Romana, anunt de ultima ora pentru toti romanii! Se intampla chiar de astazi

Un alt anunt important vine, de aceasta data, din partea Loteriei Romane. in plina pandemie de COVID-19, activitatea agentiilor Loto se suspenda temporar, pentru a preveni raspandirea temutului virus. Loteria Romana, anunt de ultima ora incepand de astazi, 18. 2020, este suspendata temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie si pariuri mutuale, pana .

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Va asteptam in agentii pentru a va recupera banii!

Loteria Romana a facut un anunt important, de ultima ora. Din cauza epidemiei de coronaavirus existente, concursurile Prono-S si Pronosport vor fi anulate. Iata anuntul Loteriei Romane. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana facut pe pagina de Facebook in acest sens, Loteria Romana a precizat anularea celor doua concursuri. Un amplu mesaj a .

Loteria Romana isi suspenda activitatea. Ultima extragere are loc maine

Loteria Romana anunta ca isi suspenda, incepand de azi, activitatea. Agentiile loto vor fi inchise pana la o data care urmeaza sa fie comunicata.

Loteria Romana isi suspenda activitatea. Cand are loc ultima extragere

Compania Nationala Loteria Romana a anuntat miercuri ca isi suspenda activitatea, toate agentiile fiind inchise pana la o data care urmeaza sa fie comunicata.

Curs valutar BNR pentru marti, 17 martie. Cat este Euro, dupa recordul inregistrat ieri

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Care sunt valorile monedelor de circulatie internationala pentru azi, 17 martie? Recordul de ieri a socat pe toata lumea. Curs valutar BNR pentru marti, 17 martie Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar pentru azi, 17 martie. Noile valori ale .

O noua tulpina de coronavirus, descoperita in Filipine: cat este de periculoasa

Coronavirus nu a aparut ieri sau in urma cu trei luni. Infectia respiratorie este una mai veche. Virusul Covid - 19, tulpina care face ravagii la nivel mondial, este descoperit recent. La ora.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )