Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt romanii care au castigat 1,5 milioane de euro la Loto. Presa din Spania a scris imediat despre ei

Playtech Playtech,
Cine sunt romanii care au castigat 1,5 milioane de euro la Loto. Presa din Spania a scris imediat despre ei

A dat norocul peste o famile de romania stabiliti in Spania, in provincia Bizkaia din Tara Bascilor. Anton Isac si sotia sa, Mariana nu si-au imaginat vreodata ca ar putea fi fericitii castigatori ai unui asemenea premiu. Familia norocoasa de romani din Spania O familie de romani stabilita in Spania este fericita castigatoare a unui . continuă pe Playtech

Dana Budeanu starneste din nou controverse! Cine sunt barbatii pe care ii pune la zid: Bai, fatalailor!

Stilista Dana Budeanu pare sa fie la un pas de-a starni un nou val de controverse, dupa ce a decis sa isi spuna parerile cat se poate de sincere si in stilul sau caracteristic despre tinutele unor barbati celebri de la noi. Fosta vedeta de la PRO TV si-a transmis aceste opinii in cadrul celui .

EMOTII MAXIME: Cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in live-uri!

Vocea Romaniei se apropie de final, iar emotiile antrenorilor si ale competitorilor ramasi in cursa ating cote maxime. Iata cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in.

Unde pot dona romanii care vor sa ajute albanezi afectati de cutremurul devastator

Romanii care vor sa ajute sinistratii albanezi afectati de cutremurul devastator din 26 noiembrie pot face donatii folosind portalul creat special in acest scop. Un reprezentant al guvernului albanez a.

Unde pot dona romanii care vor sa ajute albanezii afectati de cutremurul devastator

Romanii care vor sa ajute sinistratii albanezi afectati de cutremurul devastator din 26 noiembrie pot face donatii folosind portalul creat special in acest scop. Un reprezentant al guvernului albanez a.

Noroc URIAS la bani in decembrie 2019: Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului!

Cateva zodii vor avea in mod special noroc la bani in luna decembrie. Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care sunt zodiile ce au noroc la bani in luna.

Klaus Iohannis: Mi-as dori ca romanii care traiesc in strainatate sa se reintoarca acasa. Sa gaseasca aici o tara normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, ca romanii au aparat democratia in strada, dar si in cabina de vot, precizand ca isi doreste ca cei plecati in strainatate sa se reintoarca.

Iohannis, la receptia de Ziua Nationala: Mi-as dori ca romanii care traiesc in strainatate sa se reintoarca acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, la receptia organizata la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, ca romanii au aparat democratia in strada, dar si in cabina de vot, precizand ca isi doreste ca cei plecati in strainatate sa se reintoarca acasa, unde sa gaseasca o Romanie functionala. Printre cei care participa la receptie se numara premierul Ludovic Orban, ministri ai cabinetului sau, fostii presedinti Traian Basescu si Emil Constantinescu, politicieni, fostul premier Adrian Nastase si secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana.

1 Romania, cea mai frumosa competitie de idei, la Antena 3 de Ziua Nationala. Ei sunt concurentii care vor sa schimbe tara

1 Romania. Au inceput deja emotiile pentru cei opt finalisti ai concursului 1 Romania, organizat de Antena 3. Finalistii celei de-a patra editii si-au aflat in urma cu scurt timp ordinea in care isi vor sus?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )