Libnet.ro
UNICEF

16:00

Legatura dintre Stelian Ogica si ofiterul MAI de la Gerota. Ce i-a facut politistul vedetei Loteriei Romane

Playtech Playtech,
Legatura dintre Stelian Ogica si ofiterul MAI de la Gerota. Ce i-a facut politistul vedetei Loteriei Romane

Nelutu, politistul cercetat penal pentru raspandirea coronavirusului in Bucuresti, are, se pare, un trecut incredibil, iar printre victimele sale se afla celebrul loterist Stelian Ogica. Legatura dintre Stelian Ogica si ofiterul MAI de la Gerota Nelutu a fost astfel acuzat, in trecut, de aranjarea celebrului dosar al biletului castigator la loto, furat chiar de la . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Ofiterul MAI de la Gerota, comportament total iresponsabil. Cand vorbim cu el, ne spune mars!

Pe 9 martie, autoritatile anuntau ca a fost confirmat cel de-al 36-lea pacient confirmat cu coronavirus. Vorbim despre un barbat de 56 de ani, fost ofiter MAI, care s-a internat la spitalul Dimitrie Gerota, acuzand probleme cardiace. Atunci cand a inceput sa tuseasca si sa aiba dificultati respiratorii, barbatul a fost intrebat daca a calatorit .

Coronavirus: Nelu Tataru - Numarul persoanelor care au intrat in contact cu ofiterul MAI internat la Gerota depaseste 120 30 de oameni din cercul acestuia, diagnosticati pana acum

Numarul persoanelor care au intrat in contact cu ofiterul MAI diagnosticat cu COVID-19 care fusese internat la Spitalul Gerota si a ascuns faptul ca a fost in Israel, depaseste 120, a declarat luni secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru.

Ofiterul MAI infectat cu coronavirus, care a ascuns plecarea in Israel, a imbolnavit si o asistenta de la Marie Curie

Asistenta s-a infectat din anturajul ofiterului MAI in rezerva, care nu a spus ca a fost plecat in Israel si care s-a internat la Spitalul Gerota si a infectat si acolo un medic, dar si pe managerul spitalului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )