Libnet.ro
UNICEF

10:46

Loteria Romana, anunt de ultima ora pentru toti romanii! Se intampla chiar de astazi

Playtech Playtech,
Loteria Romana, anunt de ultima ora pentru toti romanii! Se intampla chiar de astazi

Un alt anunt important vine, de aceasta data, din partea Loteriei Romane. in plina pandemie de COVID-19, activitatea agentiilor Loto se suspenda temporar, pentru a preveni raspandirea temutului virus. Loteria Romana, anunt de ultima ora incepand de astazi, 18. 2020, este suspendata temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie si pariuri mutuale, pana . continuă pe Playtech

Maria Grapini, avertisment pentru toti romanii! Statele vor ramane dezechilibrate Ce spune despre Klaus Iohannis

Europarlamentarul Maria Grapini i-a adresat o scrisoare premierului Ludovic Orban, in care ii propune acestuia masuri urgente pe care trebuie sa le ia guvernul, in contextul pandemiei de Covid-19. Ce a cerut Grapini Guvernului Romaniei Grapini a avut aceasta initiativa, in contextul in care IMM-urile sunt cele care au de suferit cel mai mult de .

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori. Ce se va intampla la ANAF

Mediul de afaceri din Romania, inca de la primele cazuri de COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, au prezis ca vor apare probleme de ordin economic, si au incercat sa puna presiune pe actuala guvernare pentru anumite pachete de amendamente care sa vina in sprijinul acestora. Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori in .

Mihai Gadea, apel de ultima ora pentru romani: Zilele acestea exista o singura batalie. Si sta in puterea noastra sa nu o pierdem!

Mihai Gadea a facut, duminica seara, la Sinteza zilei, un apel de ultima ora pentru romani.

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Va asteptam in agentii pentru a va recupera banii!

Loteria Romana a facut un anunt important, de ultima ora. Din cauza epidemiei de coronaavirus existente, concursurile Prono-S si Pronosport vor fi anulate. Iata anuntul Loteriei Romane. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana facut pe pagina de Facebook in acest sens, Loteria Romana a precizat anularea celor doua concursuri. Un amplu mesaj a .

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora. Oamenii intra deja in somaj Ce se va intampla cu impozitele pentru persoanele fizice

In plina criza epidemiologica Guvernul Orban anunta noi pachete de ordonante fiscale pentru IMM-uri, dar si pentru persoanele fizice. Se intrevad modifica pentru a se putea amana anumite dari la stat. Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora in aceste zile, din partea Guvernului si, implicit, a Ministerului de Finante vin informari despre noi modalitati de .

Florin Citu, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor in starea de urgenta

Ministrul Finantelor Publice a facut un anunt de ultima ora, prin intermediul caruia a transmis detalii privitoare la pensii. Starea de urgenta s-a instalat de curand in Romania. Ce se intampla cu salariile si pensiile? Florin Citu, anunt de ultima ora! Potrivit autoritatilor romane, nu exista nici un motiv de ingrijorare cu privire la pensii .

Digi RCS RDS face un anunt pentru toti clientii. Ce trebuie sa faci si sa nu faci in aceasta perioada

Criza coronavirusului atrage masuri de urgenta luate de majoritatea companiilor, iar operatorii de telefonie mobila nu fac exceptie. Cel mai mare operator de cablu si internet din tara noastra, Digi RCS & RDS face un anunt de ultima ora. Compania isi indeama clientii sa ramana in siguranta in case si sa plateasca online, cu cardul, .

Loteria Romana isi suspenda activitatea. Ultima extragere are loc maine

Loteria Romana anunta ca isi suspenda, incepand de azi, activitatea. Agentiile loto vor fi inchise pana la o data care urmeaza sa fie comunicata.

Loteria Romana isi suspenda activitatea. Cand are loc ultima extragere

Compania Nationala Loteria Romana a anuntat miercuri ca isi suspenda activitatea, toate agentiile fiind inchise pana la o data care urmeaza sa fie comunicata.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1896 seconds )