Libnet.ro
UNICEF

09:30

Se mai fac sau nu extragerile la Loto 6 din 49 in conditiile situatiei de urgenta?

Playtech Playtech,
Se mai fac sau nu extragerile la Loto 6 din 49 in conditiile situatiei de urgenta?

Siguranta si sanatatea jucatorilor si a angajatilor sunt prioritare pentru Loteria Romana. Suntem cu totii solidari in lupta cu coronavirusul. Depinde de fiecare dintre noi sa invingem si credem ca vom reusi. impreuna! Va invitam pe site-ul loto. ro sa cititi totul despre masurile luate de Loteria Romana pentru limitarea riscului de raspandire a infectarii cu . continuă pe Playtech

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase joi, 19 martie 2020 LIVE

Jocul Loto 649 este unjoc de tip loto,in care numerele dintre care participantii si le aleg pe cele pe care le joaca sunt cuprinse intre 1 si 49, o varianta simpla avand 6 numere. Principiile de joc pentru acest sistem sunt aceleasi ca la celelaltejocuri de tip loto, particularizand la 6 numere din 49. Rezultatele .

Cat este, de fapt, premiul pus in joc de Loteria Romana la loto 6 din 49

Agentia de Jocuri de Noroc a anuntat ultima tragere inainte de alte noi ordine de la autoritati! Azi, 19 martie, va avea loc ultima extragere pentru moment. Urmareste in timp real numerele norocoase si castigatorii marilor premii! Iata care este valoarea premiului pus in joc la tragerea Loto 649, astazi, joi. Premiul pus in joc .

Producatorii de hartie igienica nu mai fac fata: Lucram non-stop! E fara precedent ce se intampla

Producatorii de hartie igienica nu mai fac fata. Si ei incearca sa-si limiteze productia de teama ca muncitorii sa nu se imbolnaveasca, iar altii lucreaza deja la capacitate maxima si sustin ca nu mai fac fata cererii uriase.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )