Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum ar putea noul sef Renault sa faca din Dacia o marca si mai puternica

Playtech Playtech,
Cum ar putea noul sef Renault sa faca din Dacia o marca si mai puternica

Luca de Meo este noul CEO de la Renault, omul asteptat sa vina cu strategii profitabile inclusiv pentru Dacia. Provocarile sunt, insa, extrem de mari. Luca de Meo e omul ales de francezi sa. continuă pe Playtech

Noul contract de servicii publice mai impune negocieri, iar sugestia mea ar fi sa ne intoarcem deocamdata la forma agreata in 2016, spune noul sef de la CFR Calatori

Noul contract de servicii publice mai impune niste negocieri, iar sugestia mea ar fi sa ne intoarcem deocamdata la forma agreata in 2016, pentru ca acolo toate lucrurile sunt clare, si imediat sa ne asezam la masa, sa discutam cu toate partile implicate - operatori feroviari, Autoritatea de Reforma Feroviara si Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor - si sa lansam o varianta, care sa creeze cat mai putine animozitati, a declarat, pentru Aagerpres, directorul general al companiei CFR Calatori, Dan Costescu. Proiectul lansat in dezbatere publica a iscat o serie de controverse, in conditiile in care unii lideri de sindicat considera ca acesta inseamna falimentarea companiilor romanesti.

Daniel Dragos Tanasoiu, noul sef al Corpului de control al prim-ministrului

Daniel Dragos Tanasoiu a fost numit in functia de sef al Corpului de control al prim-ministrului Tanasoiu il inlocuieste pe Constantin Robu, eliberat din functie. Deciziile au fost publicate in.

Cum ne-ar putea afecta iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Sabina Iosub, corespondenta speciala de la Londra

Parlamentul European a ratificat, miercuri seara la Bruxelles, acordul de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeana si din Comunitatea Europeana a Energiei Atomice, informeaza agentiile de presa internationale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )