Libnet.ro
UNICEF

20:45

Miracol pentru Dacia. Este vorba despre multi bani la mijloc

Playtech Playtech,
Miracol pentru Dacia. Este vorba despre multi bani la mijloc

De la 1 iulie, Luca de Meo este noul CEO al Grupului Renault. Acesta considera ca Dacia s-a dovedit a fi un miracol, dat fiind ca nimeni nu ar putea face atat de multi bani ca producator roman, la nivelul actual de piata al companiei. Noul sef Renault: Dacia este un miracol in aceasta saptamana, . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

Vremuri grele pentru Dacia? Anuntul Renault care da fiori la Mioveni

Pentru Dacia urmeaza o perioada complicata, iar norii negri au fost adusi de pandemia de coronavirus. Renault, compania-mama, tocmai ce a anuntat rezultatele financiare pentru prima jumatate a.

Ce avere uriasa are Oana Zavoranu. Cati bani cheltuie lunar: multi nu castiga atat de multi bani in 2 ani

Oana Zavoranu este una din divele noastre care se poate lauda cu o avere impresionanta. Cati bani isi permite sa cheltuie lunar cunoscuta actrita din Sacrificiul? Cati bani cheltuie Oana Zavoranu lunar? Oana Zavoranu a stiut dintotdeauna ce inseamna luxul, iar dupa o copilarie traita pe picior mare nici nu putea ca opulenta sa nu .

Oana Roman, noi provocari dupa ce a slabit spectaculos. Despre ce este vorba: Am cazut intro depresie foarte puternica

Dupa ce a slabit spectaculos, Oana Roman a decis decis sa realizeze un nou proiect de suflet. Vedeta a postat un mesaj pe pagina de Facebook in care anunta ca am obosit sa muncesc pentru altii, a venit timpul sa muncesc pentru mine.

Gazoductul Iasi-Chisinau este, tehnic, gata Practic, este inca o teava goala

Inca o conducta de gaze sustinuta si construita de Romania, pe langa BRUA, va fi doar o simpla teava goala, pentru o perioada nedefinita. Este vorba despre Gazoductul Iasi-Chisinau, care ar putea sa fie functional chiar de astazi, dupa cum a declarat, recent, Ion Chicu, premierul Republicii Moldova. Este un proiect intens exploatat politic, atat de catre partea romana, cat si de catre cea moldoveneasca. Dar nu asta ar fi problema, ci faptul ca nu se stie ce gaz va circula prin conducta. Deocamdata, investitia consta doar intr-o teava goala, in conditiile in care autoritatile romane nu au depus eforturi prea mari pentru a debloca investitiile din Marea Neagra.

inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova a fost amanata pentru a treia oara! De aceasta data, patru jucatori ai giurgiuvenilor au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar 28 de ani), Constantin Dima 21 de ani), David Bruno 28 .

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta anunta noi restrictii: Purtarea mastii in spatii deschise si distantarea pe plaja, in contextul inmultirii cazurilor de COVID-19. Terasele se inchid dupa miezul noptii

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti o hotarare prin care sunt stabilite noi masuri pentru limitarea raspadirii noului coronavirus in randul populatiei. Este vorba despre.

Seful Renault a dat verdictul pentru Dacia: momentul istoric de la Mioveni, tinut la secret

De la 1 iulie, Renault are un nou director executiv: Luca de Meo. Recent, acesta a venit in secret la Dacia si-a vizitat mai multe centre ale producatorului local. Directorul Renault a vorbit si.

Sfaturi practice pentru ingrijirea plantelor. Mituri despre gradinarit - Ce e voie si ce nu

Intr-o lume in care ne lovim tot mai mult de fakenews e nevoie sa cantarim bine informatiile care ajung la noi. Inclusiv cand e vorba de flori. Pentru ca orice greseala poate duce la moartea plantei. Gasim pe internet recomandari sa bagam cuie in ghiveciul florilor sau bete de chibrit pentru a suplini lipsa de fosfor sau de fier. Vedem daca e bine sau nu, Oana Matei, inginer horticultor, ne explica de ce.

Epidemiologul Anthony Fauci: Descoperirea unui vaccin pentru COVID este posibila pana in octombrie

Este posibil sa avem un virus impotriva noului coronavirus in octombrie, a declarat Anthony Fauci, celebrul medic epidemiolog care il consiliaza pe Donald Trump. Aceasta descoperire medicala l-ar putea ajuta pe pr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )