Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce afaceri se deschid dupa 15 mai: Ludovic Orban a schimbat schimbarea

Playtech Playtech,
Ce afaceri se deschid dupa 15 mai: Ludovic Orban a schimbat schimbarea

In ritmul in care se razgandesc oficialii din Guvernul Romaniei, nimic nu este mai distructiv decat sa urmaresti stirile. Ce ai citit ieri nu mai este valabil si azi, exact cum s-a. continuă pe Playtech

Ar trebui sau nu redeschise scolile dupa 15 mai? Ce spun profesorii: Cand vom avea proceduri clare pentru protejarea sanatatii copiilor, nu exercitii de imagine, voi fi hotarata sa imi primesc copiii in clasa

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca scoala ar putea incepe dupa ce se termina starea de urgenta, adica dupa 15 mai, iar toti elevii vor fi obligati sa poarte masti de protectie. Multi dintre parinti si profesori au spus ca supraaglomerarea din clasele cu peste 30 de elevi ar pune in pericol viata copiilor. HotNews a stat de vorba cu cativa profesori despre posibilitatea chemarii elevilor la scoala dupa jumatatea lunii mai. Medic infectionist aflat in prima linie in lupta cu COVID-19, despre redeschiderea scolilor: Categoric nu. Ar fi irational Aceasta boala poate afecta intr-un mod absolut dramatic.

KLAUS IOHANNIS: Masuri de relaxare, gradual, dupa 15 mai

Masurile de izolare si distantare sociala ar putea fi relaxate gradual dupa 15 mai, cand expira al doilea decret prin care a fost prelungita starea de urgenta, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, la finalul intalnirii pe care a avut-o, ieri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, cu o parte dintre membrii Guvernului si cu secretarul de stat Raed Arafat, in cadrul careia a fost evaluata situatia generata de actuala pandemie.

Mediul privat trebuie sa se asigure ca dupa 15 mai oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii

Mediul privat trebuie sa se asigure ca, dupa 15 mai, oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii, pentru ca in piata sa nu existe speculatii ale pretului, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Vela: Dupa 15 mai nu va fi o relaxare sa se poata organiza nunti cu sute de persoane

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat ca dupa 15 mai nu se vor putea organiza nunti cu sute de persoane, mentionand insa ca este posibila in luna august o relaxare astfel incat sa fie permisa participarea a mai mult de 8 persoane la.

DUPA 15 MAI, Purtarea mastii de protectie - obligatorie si libertate de miscare individuala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, ieri, ca, dupa 15 mai, cand va fi ridicata starea de urgenta, va fi relaxata restrictia privind libertatea de miscare individuala si va fi introdusa obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun.

Firea: Sub nicio forma nu as fi de acord cu reinceperea cursurilor dupa 15 mai Va fi o nenorocire Vor fi mii de imbolnaviri

Primarul general, Gabriela Firea, nu este de acord cu deschiderea scolilor si gradinitelor dupa 15 mai. Aceasta a scris pe pagina de Facebook ca elevii nu vor putea purta masca, iar virusul este printre noi, din ce in ce mai agresiv. Chiar daca elevii si copiii mici vor face forme usoare, vor transmite coronavirusul cadrelor didactice, parintilor, bunicilor si va fi o nenorocire, mii de imbolnaviri, este de parere Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Nu vad ca pe o solutie buna redeschiderea gradinitelor si a scolilor dupa 15 mai

Primarul general, Gabriela Firea, a precizat ca nu ar fi de acord sub nicio forma cu reinceperea cursurilor dupa 15 mai, dar ca este necesar un plan serios pentru relansarea treptata a economiei, scrie Agerpres.

Iohannis: Dupa 15 mai toata lumea va fi obligata sa poarte masti de protectie in spatiile publice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca dupa 15 mai toata lumea va fi obligata sa poarte .

Iohannis: Masca de protectie, obligatorie dupa 15 mai in spatiile publice inchise Cand s-ar putea renunta la ea

Masca faciala va fi obligatorie dupa 15 mai, cand va incepe relaxarea restrictiilor impuse de autoritati in Romania, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, purtand chiar o astfel de masca de protectie.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis: Dupa 15 mai, toata lumea va fi obligata sa poarte masti de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. Vom putea sa ne deplasam fara sa trebuiasca sa declaram unde mergem si de ce (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, primele masuri de relaxare a restrictiilor care vor intra in vigoare dupa data de 15 mai. Una dintre acestea prevede obligatia ca cetatenii sa poate masti de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )