Libnet.ro
UNICEF

17:15

Autostrada Comarnic Brasov, realitate, in curand. Ce a promis Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Autostrada Comarnic Brasov, realitate, in curand. Ce a promis Ludovic Orban

Intr-una dintre primele sale prezente televizate din noul an, Ludovic Orban a adus in discutie subiectul autostrazii Comarnic Brasov si a facut cateva promisiuni. Luni seara, premierul a fost prezent in studioul Digi 24. in cadrul emisiunii, a atras atentia asupra faptului ca mult asteptata autostrada Comarnic Brasov s-ar putea materializa mai repede . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Pana la finalul lunii luam o decizie clara despre cum o facem

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul lunii ianuarie va fi luata o decizie clara privind realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, el subliniind ca exista doar doua variante de finantare pentru acest proiect: fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat PPP).

Ludovic Orban, despre constructia autostrazii Comarnic-Brasov: Avem in principiu doua variante

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va stabili pana la sfarsitul lui ianuarie modalitatea de finantare a autostrazii dintre Comarnic si Brasov.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

LUDOVIC ORBAN: Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate din luna martie

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, cel mai probabil, din luna martie, a declarat premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: PSD vrea sa ne incurce

ACTUALIZARE - PNL ia in calcul patru variante legate de proiectul de lege al PSD votat de Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor. Printre variante se numara atacarea la Curtea Constitutionala si prorogarea termenului de intrare in vigoare. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban nu are nicio intentie de a candida la Primaria Capitalei, iar candidatul PNL va fi desemnat in urma unei ample cercetari sociologice.

LUDOVIC ORBAN: Romania are buget

ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat ca urmareste cu atentie si ingrijorare situatia creata intre SUA si Iran si a precizat ca nu doreste o escaladare a tensiunilor. --- * ACTUALIZARE - Ministrul Agriculturii: Marti intra in contul ministerului 1. 000 de euro.

Ludovic Orban va face saptamana viitoare prima vizita externa ca premier

Premierul Ludovic Orban va face saptamana viitoare o vizita de lucru la Bruxelles, la sediul institutiilor europene si al NATO, unde se va intalni cu liderii europeni si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Este prima deplasare externa pe care Orban o are in calitate de prim-ministru.

Ludovic Orban a discutat cu presedintele Consiliului European despre bugetul Uniunii pentru perioada 2021 2027 si prioritatile Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca a discutat cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, despre bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021 2027 si prioritatile Romaniei.

Ludovic Orban, despre romanii stabiliti din Marea Britanie: Drepturile lor sunt garantate

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca cetatenii romani care sunt astazi in Marea Britanie au drepturile garantate.

Ludovic Orban, intalniri la Bruxelles cu mai multi lideri europeni

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )