Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cand se vor dubla alocatiile pentru copii. Anuntul oficial facut de guvernul Orban

Playtech Playtech,
Cand se vor dubla alocatiile pentru copii. Anuntul oficial facut de guvernul Orban

Detaliile legate deamanarea implementarii deciziei lui Klaus Iohannis au fost facute publice de Ludovic Orban in urma aseara, tarziu. Astazi, 16 ianuarie, guvernul amana prin ordonanta intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiillor pentru copii. Cand se vor dubla alocatiile pentru copii in teorie, prorogarea va fi pana la data primei rectificari bugetare, dupa . continuă pe Playtech

Alocatiile pentru copii cresc cu 5,7 lei

Alocatiile pentru copii cresc cu 3,8%, avand in vedere datele publicate de Institutul National de Statistica INS), asta in conditiile in care in noiembrie 2019 a fost publicat in Monitorul Oficial un act normativ care prevede cresterea alocatiilor cu rata medie anuala a inflatiei. Astfel, in februarie copiii vor lua banii pe ianuarie cu 5,7 lei in plus, respectiv cu 11,4 lei.

OFICIAL! Alocatiile pentru copii se dubleaza! Presedintele Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea prin care sunt dublate alocatiile pentru copii. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 92019 pentru.

Klaus Iohannis a semnat: Alocatiile pentru copii se dubleaza

Presedintele Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocatiilor pentru copii.

Victor Ponta atac acid la PNL: Deci bani pentru copii nu vor sa dea. Tin banii pentru campania electorala !

Victor Ponta ii acuza pe liberali ca nu vor sa dubleze alocatiile pentru copii asta pentru ca vor sa pastreze banii pentru campania electorala, intrucat interesul PNL este de a castiga alegerile locale.

Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis. Cand se vor putea dubla alocatiile copiilor

Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun, si anume, marirea alocatiile copiiilor. La momentul respectiv Partidul National Liberar si Uniunea Salvati Romania s-au opus acestui amendament pentru ca bugetul nu-l poate suporta. Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis in acest context,suma primita de minori ar fi trebuit .

Ce se intampla cu alocatiile copiilor. Klaus Iohannis a facut acum anuntul oficial

E oficial! Alocatiile copiilor se dubleaza. Marti, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru promovarea legii in acest sens. Ce se intampla cu alocatiile copiilor Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promovarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului, cu numarul 92019, pentru modificarea si completareaLegii nr. 611993, privind .

PSD: Guvernul PNL ar putea plati chiar de acum alocatiile dublate pentru copii

PSD a transmis, miercuri, ca, daca ar dori, Guvernul PNL ar putea dubla alocatiile chiar de acum, folosind banii din bugetul deja aprobat, iar la rectificarea bugetara ar putea suplimenta suma.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Proiectul de lege al PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost promulgat marti de presedintele Klaus Iohannis. Premierul Orban a spus in mai multe randuri ca PSD da dovada de iresponsabilitate crescand alocatiile, din nou. Actul normativ intra in vigoare la data de intai a lunii urmatoare celei in care acesta se publica in Monitorul Oficial.

De ce nu poate fi stabilita cauza mortii Cristinei Topescu. Cand vor aparea primele rezultate ale analizelor

Medicii legisti au efectuat, luni, autopsia Cristinei Topescu, insa nu au putut stabili cu exactitate cauza decesului produs in jurul datei de 31 decembrie 2019, intrucat trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie. Ea va fi incinerata, miercuri, in cadrul unei slujbe care va avea loc la Crematoriul Uman. Medicii legisti nu au .

Guvernul amana dublarea alocatiilor pentru copii pana la 1 august

Dublarea alocatiilor pentru copii este amanata pana la 1 august, premierul aproband introducerea pe ordinea de zi, la propunerea ministrului Muncii, a unui proiect de ordonanta in acest sens.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )