Libnet.ro
UNICEF

18:00

Se dau bani pentru mii de romani. Guvernul ar da cate 2.000 de euro daca se indeplinesc aceste conditii

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru mii de romani. Guvernul ar da cate 2.000 de euro daca se indeplinesc aceste conditii

Guvernul a stabilit catre ce sector va da mai multi bani ca sa ajute pentru aceasta perioada. in urma sedintei din 30 aprilie, cabinetul condus de Ludovic Orban a oferit cateva. continuă pe Playtech

Se dau 1.000 de lei pentru mii de romani. S-a dat legea deja

Guvernul a decis sa ajute mai multe categorii de romani care au nevoie de bani. Acum a prezentat un nou plan pentru acest ajutor. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a transmis.

Bani pentru primarii

Guvernul va deconta, prin intermediul Ministerului Sanatatii toate cheltuielile efectuate de primarii si de consiliile judetene cu carantinarea persoanelor infectate cu Covid-19 si cu izolarea persoanele din categoriile vulnerabile.

Competitia pentru muncitorii romani devine tot mai acerba. Italienii isi fac griji ca lucratorii sezonieri prefera Germania si Marea Britanie Deficitul de forta de munca, acutizat de epidemia de coronavirus

Eforturile Italiei de a aduce cat mai multi muncitori romani in agricultura si competitia acerba cu alte state pentru acestia ar putea avea serioase consecinte asupra economiei, avertizeaza Federatia.

Robert Cazanciuc (PSD): Statul e obligat sa negocieze conditii mai bune pentru muncitorii romani din strainatate. Fara plan de relansare, angajatii cu contracte suspendate, peste 1 milion, vor fi someri (FOTO)

Social-democratul Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a afirmat ca statul roman este obligat sa negocieze salarii mai mari si asistenta medicala pentru romanii care sunt nevoiti sa plece la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )