Libnet.ro
UNICEF

05:00

De ce i-a cerut demisia Rares Bogdan lui Ludovic Orban. Planul secret din PNL s-a aflat

Playtech Playtech,
De ce i-a cerut demisia Rares Bogdan lui Ludovic Orban. Planul secret din PNL s-a aflat

Dupadebarcarea lui Ludovic Orban de la conducerea guvernului, au aparut disensiuni si reprosuri in interiorul PNL. Cel mai vhement critic al fostului premier este fostul jurnalist, Rares Bogdan, care a facut afirmatii dure la adresa acestuia. Analistii politici si-au pus intrebarea de unde aceste reactii dure si chiar cererea demisiei lui Orban, din partea acestuia. continuă pe Playtech

Rares Bogdan afirma ca Iohannis nu a intervenit in conflictul din interiorul PNL. Ce spune de o posibila candidatura la fruntea partidului

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat joi, intr-o interventie la Digi24, ca presedintele Klaus Iohannis nu s-a implicat in scandalul din interiorul PNL acolo unde mai multi liberali au cerut demisia liderului liberal Ludovic Orban. Nu-l intereseaza ca eu cu Ludovic ne mai sarjam, a adaugat Rares Bogdan.

Rares Bogdan reia ofensiva: Ludovic Orban trebuia sa plece de la sefia PNL

Rares Bogdan reia seria criticilor la adresa presedintelui PNL, Ludovic Orban. Dupa ce si-a exprimat nemultumirile intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, prim-vicepresedintele PNL, spune intr-o discutie cu Libertatea, ca Orban trebuia sa plece din fruntea partidului inca din decembrie, dupa pierderea alegerilor, si face o lista a reprosurilor la adresa acestuia.

Rares Bogdan, in retragere dupa atacul la Orban: Demisia ar fi tardiva acum Trebuia sa gasesc niste sinonime pentru expresia i s-a umflat capul

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan revine, dupa atacul dur la adresa lui Ludovic Orban, si spune ca, de fapt, ar fi spus ca liderul PNL ar fi trebuit sa plece dupa alegerile parlamentare pierdute, pentru ca acum este tardiv. El mai spune ca regreta ca a folosit expresia i s-a umflat capul la adresa acestuia: Trebuia sa gasesc niste sinonime . ) E singurul lucru pe care il regret.

Rares Bogdan, cu musca pe caciula. Cum l-a putut jigni pe Orban, a auzit toata Romania

Rares Bogdan se simte cu musca pe caciula. Cum l-a putut jigni pe Orban, a auzit toata Romania. Acum, fostul jurnalist regreta totul. Rares Bogdan regreta cele spuse despre Ludovic Orban. Ce regreta cel mai mult Rares Bogdan se site cu muca pe caciula dupa ce l-a jignit pe presedintele PNL, Ludovic orban, intr-un interviu.

Rares Bogdan regreta ca a spus despre Ludovic Orban ca i s-a umflat capul: E un limbaj mai de strada, nu ma caracterizeaza. Asta cu lupul alfa e ok

Rares Bogdan regreta ca a spus despre Ludovic Orban ca i s-a umflat capul. Prim-vicepresedintele liberal a precizat ca a folosit o exprimare care nu il caracterizeaza si ca este singurul lucru pe care il regreta din declaratiile facute.

Dupa incercarea esuata de puci, Rares Bogdan s-a dezumflat

Extrem de vehement impotriva liderului PNL, Ludovic Orban, in urma cu cateva zile, europarlamentarul.

Rares Bogdan: PNL are congres in septembrie, nu e vorba despre mine, ma simt bine la Bruxelles

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat, joi, ca discutiile critice la.

LUDOVIC ORBAN, RASPUNS PENTRU CONTESTATARI: Eu sunt presedintele PNL pana la Congresul din acest an

Scandalul din interiorul PNL se va prelungi pana la Congres. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga, ieri, Ludovic Orban care a spus indirect ca nu va demisiona din functia de presedinte al formatiunii politice liberale.

CRISTIAN CHIRTES PNL Mures il sustine in unanimitate pe Ludovic Orban

Presedintele filialei Mures a Partidului National Liberal, Cristian Chirtes, a anuntat, vineri, ca Biroul Politic Judetean al PNL Mures a adoptat cu unanimitate de voturi rezolutia de sustinere a presedintelui formatiunii, Ludovic Orban, si a intregului Birou Politic National.

Ludovic Orban si dalmatienii

Revolutia lui Rares Bogan a durat o zi. El voia sa se pozitioneze public ca principalul rival al lui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )