Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce se intampla cu programul Rabla, in 2020. Ce masini vor putea participa

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu programul Rabla, in 2020. Ce masini vor putea participa

Guvernul Orban a anuntat astazi ca deja arhicunoscutul Proiect Rabla va continua si in acest an. Conform informatiilor proiectul ar demara undeva in luna martie a acestui an. Ce se intampla cu programul Rabla, in 2020 Dupa aprobarea bugetului pe acest an, Guvernul condus de Ludovic Orban a anuntat ca Programul Rabla va continua si . continuă pe Playtech

Orban: Programul Rabla va continua si in 2020. Cand ar putea incepe

Premierul Ludovic Orban anunta ca Programul Rabla va continua in acest an pentru a incuraja producatorii autohtoni de automobile care asigura o mare parte din exporturile Romaniei.

PROGRAMUL RABLA. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, probabil, din luna martie, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban.

Pacientii cu tuberculoza vor putea fi tratati in premiera si in sistem ambulatoriu

Pacientii infectati cu tuberculoza vor putea fi tratati si in sistem ambulatoriu, in cadrul unui proiect pilot pe care il va derula Ministerul Sanatatii. Institutia condusa de Victor Costache a publicat in dezbatere publica un proiect de Ordin de ministru pentru aprobarea metodologiei de implementare a derularii proiectului pilot privind modelul de ingrijire in sistem ambulatoriu al pacientilor cu tuberculoza din Romania.

Pacientii cu tuberculoza vor putea fi tratati si in ambulatoriu

Pacientii infectati cu tuberculoza vor putea fi tratati si in sistem ambulatoriu, in cadrul unui proiect pilot pe care il va derula Ministerul Sanatatii, a anuntat institutia, marti.

Programul Rabla incepe in luna martie. Va fi valabil si pentru masini electrice

Editia din anul 2020 a programului Rabla va incepe in luna martie, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Programul Rabla va continua cel mai probabil in luna martie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Programul Rabla va continua in acest an. Acesta a adaugat ca va avea loc cel mai probabil in luna martie pentru a incuraja producatorii autohtoni de automobile care.

Ministrul Marcel Vela anunta ca elicopterele SMURD vor putea zbura si in timpul noptii: Mai multi piloti rezervisti au acceptat sa revina in sistem (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anuntat, luni, ca patru piloti rezervisti din cadrul Inspectoratului General de Aviatie au decis sa revina in sistem si pot indeplini conditia de comandant de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )