Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis ii recomanda premierului Orban sa mai astepte cu tehnologia 5G: Ce licitatie sa faci? Huawei sau Huawei?

B1 B1,
Iohannis ii recomanda premierului Orban sa mai astepte cu tehnologia 5G: Ce licitatie sa faci? Huawei sau Huawei?

Licitatia pentru tehnologia 5G, deja amanata pentru anul viitor de Sorin Grindeanu, ar mai putea suferi si alte intarzii. De altfel, chiar presedintele Klaus Iohannis i-a sugerat premierului Ludovic Orban sa. continuă pe B1

Iohannis ii recomanda lui Orban sa mai astepte cu 5G: Ce licitatie sa faci? Huawei sau Huawei?

Presedintele Klaus Iohannis a recomandat Guvernului sa mai stea un pic in ceea ce priveste tehnologia 5G, in conditiile in care in prezent exista un singur provider care are capacitatea de a o implementa.

Iohannis recomanda Guvernului sa nu se arunce in capul inainte cu licitatia 5G: Cine sa vina, Huawei sau Huawei?

Presedintele Klaus Iohannis a recomandat Guvernului sa mai astepte cu organizarea licitatiei pentru implementarea tehnologiei 5G, el spunand ca nu este dispus sa se arunce cu capul inainte si ia o decizie gresita pentru societate. Ce licitatie sa faci pentru 5G? Huawei sau Huawei?, a spus vineri seful statului.

Presedintele Romaniei crede ca sunt 50% sanse sa avem alegeri generale anticipate. Klaus Iohannis: Tot Ludovic Orban va fi premier si dupa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intr-o intalnire informala cu presa, ca sunt 50% sanse ca scenariul alegerilor anticipate sa fie pus in practica, precizand ca tot Ludovic Orban va.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )