Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ion Iliescu a rabufnit dur, dupa lovitura primita de la Guvernul Orban. E o porcarie!

Playtech Playtech,
Ion Iliescu a rabufnit dur, dupa lovitura primita de la Guvernul Orban. E o porcarie!

Guvernul a adoptat astazi o ordonanta de urgenta privind desfiintarea lnstitutului Revolutiei Romane, condus de Ion Iliescu. insa fostul presedinte al Romaniei nu vede deloc cu ochi buni acest demers. Executivul in frunte cu Ludovic Orban a adoptat luni o ordonanta de urgenta ce prevede desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, in fruntea caruia s-a aflat Ion . continuă pe Playtech

Ludovic Orban ii da o lovitura crunta lui Ion Iliescu chiar inainte de Anul Nou. Ce decizie a luat Guvernul Romaniei

Ludovic Orban a inclus pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Guvern din acest un proiect de ordonanta de urgenta, care prevede desfiintarea Institului Revolutiei. Institutul in cauza este condus chiar de catre Ion Iliescu. Ludovic Orban vrea sa desfiinteze Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu Solicitarea privind analizarea si dezbaterea privind desfiintarea Institului .

Guvernul desfiinteaza Institutul Revolutiei condus de Ion Iliescu

Guvernul Ludovic Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989, institutie condusa de fostul presedinte Ion Iliescu.

Guvernul desfiinteaza Institutul Revolutiei condus de Ion Iliescu. Ordonanta de urgenta adoptata in ultima sedinta din acest an a Executivului. UPDATE

Premierul Ludovic Orban a aprobat introducerea pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Guvern din acest an un proiect de ordonanta de urgenta privind desfiintarea Institutului Revolutiei, condus de Ion Iliescu. Proiectul a fost adoptat in sedinta de guvern.

Ion Iliescu, marturisiri neasteptate despre executia sotilor Ceausescu. Detalii nebanuite care au iesit la iveala dupa 30 de ani

A fost dorit, urat, aclamat, o solutie pentru unii si o povara pentru ceilalti. Ion Iliescu a facut marturisiri despre executia sotilor Ceausescu, deasupra carora multi romani sustin ca s-a inclinat in vremurile apuse. Detalii dupa 30 de ani. Ion Iliescu, marturisiri neasteptate despre executia sotilor Ceausescu Iliescu a intrat in Uniunea Tineretului Comunist in .

Reactia lui Ion Iliescu dupa desfiintarea Institutului Revolutiei: Mi se pare o porcarie inadmisibila

In sedinta de Guvern care a avut loc luni, 30 decembrie, premierul Ludovic Orban a anuntat ca este de acord cu desfiintarea Institutului Revolutiei Romane. Fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat imediat: Nu inteleg, nu stiu, nu am aflat inca aceasta stire. Mi se pare o porcarie inadmisibila.

Reactia lui Ion Iliescu, dupa decizia Guvernului de a desfiinta Institutul Revolutiei, condus de el: Este o porcarie inadmisibila

Fostul presedinte Ion Iliescu sustine ca desfiintarea Institutului Revolutiei Romane este o porcarie inadmisibila, se declara surprins de decizia Guvernului si spune ca nu intelege motivatia demersului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )