Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Discutia dintre presedintele Iohannis si premierul Orban, care a avut loc astazi, la Palatul Cotroceni,nu a fost una placuta pentru actualul premier si presedinte al PNL. Ludovic Orban va anunta in aceasta seara ca isi da demisia din functie, dar ramane presedinte la partid. UPDATE Ludovic Orban a anuntat ca a demisionat din functia . continuă pe Playtech

Alegeri parlamentare 2020. Oficial. Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier. Am facut tot ce e omeneste posibil

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat luni seara ca isi da demisia din functia de premier, la aproape un an de cand a ajuns in aceasta functie. Demisia vine in urma scorului slab al PNL la alegerile parlamentare.

Cati medici din Romania refuza vaccinarea. Klaus Iohannis a facut anuntul oficial

Imunizarea pentru COVID-19 este, cu siguranta, cel mai discutat subiect in Romania. Legat de acest lucru, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul oficial. Cati medici refuza, de fapt, vaccinarea?! Cadrele medicale refuza vaccinarea impotriva COVID-19?! De cand gigantii farmaceutici au anuntat ca vaccinul impotriva coronavirusului este pregatit de lansare, o serie de controverse legate de .

Cum a decurs discutia de la Cotroceni dintre Ludovic Orban si Klaus Iohannis: Liderul PNL i-a spus sefului statului ca va demisiona si de la conducerea partidului, dar presedintele a insistat sa nu plece, pentru a evita acum o lupta interna pentru putere

Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca isi depune mandatul de prim-ministru. Cu cateva ore inainte de anunt, liderul liberalilor a purtat o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, ocazie cu care l-a informat.

SURSE: Ludovic Orban, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Premierul Ludovic Orban a fost convocat luni la Palatul Cotroceni, la o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de B1 TV. Discutiile dintre seful statului si liderul PNL vin in.

Ce i-a promis Klaus Iohannis lui Ludovic Orban ca va primi, dupa demisia din functia de prim-ministru

Incep sa se clarifice imprejurarile demisiei lui Ludovic Orban din functia de prim ministru, act care a antrenat si demisia automata a cabinetului sau.

Presedintele Klaus Iohannis si liderul UDMR Kelemen Hunor, discutii in ziua in care a demisionat premierul Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele UDMR Kelemen Hunor au purtat discutii luni, in contextul in care seful statului a declarat ca se va forma rapid o coalitie a fortelor de centru-dreapta.

Surse. Iohannis ramane la varianta Ludovic Orban - premier. Cine intra la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis il va desemna premier tot pe Ludovic Orban, chiar daca PNL va termina alegerile pe locul doi, sustin surse politice pentru Adevarul. Seful statului prefera o majoritate mai larga, formata din PNL, USR PLUS, PMP si UDMR. Liberalii sustin insa ca PNL va termina in fata PSD, prin urmare Ludovic Orban nu va avea nicio emotie pentru a ramane la Paltul Victoria.

Cine este premierul Romaniei in locul lui Ludovic Orban. Decizia de ultim moment

Dupa demisia prim-ministrului Romaniei, intrebarea care sta acum pe buzele tuturor romanilor este cine va fi premier in locul lui Ludovic Orban?!. Iata cine este foarte posibil sa il inlocuiasca. UPDATE Pana la urma, Klaus Iohannis a decis ca Nicolae Ciuca sa fie desemnat premier interimar al Romaniei, pentru urmatoarele 45 de zile. Ciuca .

Ludovic Orban va primi recompensa pentru demisie sefia Camerei Deputatilor - surse

Liderul PNL, Ludovic Orban, ar putea primi functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a demisionat de la sefia Guvernului, au declarat pentru HotNews. ro din partid. Functia i-a fost propusa de presedintele Klaus Iohannis, in discutiile de luni de la Cotroceni.

BREAKING NEWS! Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnat premier interimar de presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Ludovic Orban. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )