Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, adevarul din spatele amenzilor abuzive. Ce le-a cerut premierul politistilor

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, adevarul din spatele amenzilor abuzive. Ce le-a cerut premierul politistilor

Premierul Ludov Orban a explicat marti seara adevarul din spatele valurilor de amenzi care au fost date populatiei. Potrivit acestuia, politistii au fost rugati sa nu dea amenzi la kilogram, ci sa existe un avertisment inainte. De asemenea, exigenta politistilor in multe cazuri se datoreaza faptului ca acestia aplica legea pentru a se proteja inclusiv . continuă pe Playtech

Tariceanu cere chemarea la raport a lui Ludovic Orban. De ce vrea liderul ALDE audierea in Parlament a premierului

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu solicita prezenta premierului Ludovic Orban in Parlament in 28 aprilie pentru a prezenta un raport referitor la masurile pentru combaterea epidemiei de coronavirus si motivele care stau la baza lor.

Ludovic Orban: Domnul Streinu Cercel vorbeste in numele sau personal

Premierul Ludovic Orban acuza de lipsa de responsabilitate pe cei care sustin in spatiul public idei conform carora varstnicii ar putea fi scosi din familiile lor si dusi in spatii speciale, administrate de catre autoritati, el spunand ca Guvernul nu ia in calcul astfel de masuri si ca decizia privind relaxarea restrictiilor ii vor viza si pe cel de peste 65 de ani.

Ludovic Orban reafirma ca anul scolar nu va fi inghetat

Primul ministru Ludovic Orban reafirma decizia autoritatilor conform careia este exclusa posibilitatea inghetarii anului scolar, el spunand ca niciun moment nu a fost luata in considerare aceasta ipoteza.

Ludovic Orban: Nu am luat niciodata in calcul inghetarea anului scolar Nu suntem inca la varful epidemiei de coronavirus Despre Adrian Streinu Cercel: Pare ca nu intelege deloc societatea

Ludovic Orban a declarat ca Romania nu a atins inca varful epidemiei de coronavirus, prin urmare masurile de preventie trebuie respectate in continuare. Totusi, nu se asteapta la o crestere importanta a.

Ludovic Orban: Persoanele diagnosticate cu coronavirus, care sunt asimptomatice sau au forme usoare, ar putea fi tratate in hoteluri

Premierul Ludovic Orban spune ca Guvernul analizeaza posibilitatea ca pacientii diagnosticati cu coronavirus, dar care sunt asimptomatici sau au forme usoare, sa poata fi tratati in hoteluri.

Ludovic Orban: Nu a existat niciodata o dispozitie in sensul de a se da amenzi la kilogram, de a se da plan de amenzi

Ludovic Orban a respins categoric informatiile potrivit carora fortele de ordine care verifica declaratiile pe proprie raspundere ale oamenilor, in contextul epidemiei de coronavirus, au plan de dat amenzi.

Ludovic Orban: Nu exista decizia de a mentine in izolare batranii si a-i rupe de familie. Acest mesaj e un act iresponsabil

Premierul Ludovic Orban a avut o reactie dura, dupa ce doctorul Adrian Streinu-Cercel a propus, intr-un document, separarea batranilor de familiile lor pentru inca trei luni de la relaxarea restrictiilor.

Ludovic Orban, despre propunerile lui Streinu-Cercel: Un act iresponsabil, nu intelege respectul fata de drepturi fundamentale

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti seara, intr-un interviu televizat, ca nu a existat nici cea mai mica intentie de impunere a unor restrictii suplimentare pentru persoanele peste 65 de ani si a calificat proiectul Institutului Matei-Bals, care prevedea inclusiv separarea batranilor de familii, drept un act iresponsabil.

Ponta il acuza pe Ludovic Orban ca a vrut sa ascunda situatia din Suceava

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a acuzat, marti, la emisiunea Marius Tuca Show Guvernul condus de Ludovic Orban ca a incercat sa ascunda situatia de la Suceava, generata de noul coronavirus.

inca doua site-uri blocate pentru informatii false: Unul dintre ele scria ca marele plan din spatele proiectului COVID-19 ar fi reducerea populatiei si controlul multimilor

Accesul la alte doua site-uri web, gazduite pe servere din Statele Unite ale Americii, a fost blocat joi de autoritati pe motiv ca ar fi gazduit informatii complet false sau distorsionate care au potentialul de a crea panica in randul cetatenilor. Cele doua site-uri, veghepatriei. wordpress. com si vremuritulburi. com, aveau articole bazate strict pe teorii ale conspiratiei, titrand printre altele ca marele plan din spatele proiectului COVID-19 ar fi reducerea populatiei si controlul multimilor prin instituirea unui mod nou de viata fara drepturi si libertati, controlat de un nou guvern unic mondial menit sa excluda Rusia si China din prim-planul geopolitic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )